|

Am 14 ani si m-am masturbat 3 ani zilnic chiar si de 2 ori si de jumatate de an am incercat sa fac pauze si am ajuns sa nu fac 25 de zile, tin sa mentionez ca ejaculez in 1-2 minute.

Sufar de ejaculare precoce?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta o vei afla cand vei fi pus in situatia sa faci sex cu o fată. Prima data sigur vei face in lenjerie.

| a răspuns:

Masturbarea nu produce ejaculare precoce. Sursa: Strassberg, Donald S.; Mackaronis, Julia E.; Perelman, Michael A. (2015). "Sexual dysfunctions". In Blaney, Paul H.; Krueger, Robert F.; Millon, Theodore. Oxford textbook of psychopathology (Third ed.). NY: Oxford University Press. pp. 441–442. ISBN 9780199811779. OCLC 879552995.

În cazuri rare produce ejaculare întârziată. Despre teoriile anti-masturbare:
„Profesia medicală nu s-a lăsat convinsă. Orice medic și psiholog cu care am vorbit m-a informat că `nu există dovezi` pentru o corelație între masturbare și performanțele sexuale, și este o supra-simplificare să credem că masturbarea frecventă ar fi cauza ejaculării întârziate. Conform lui Stephen Snyder, un terapeut sexual din Manhattan, `cel mai adesea asta nu se întâmplă.` Darius Paduch, un profesor universitar de urologie și medicină reproductivă la Weill ­Cornell Medical College, a mers mai departe, spunând că ejacularea produce o fertilitate mai ridicată. `În practica noastră medicală, cautăm ca bărbații să aibă erecții de cel puțin trei sau patru ori pe săptămână,` a spus el. Paduch a citat de asemenea studii care au găsit că cei care ejaculau de mai multe ori pe săptămână aveau un risc mai scăzut de disfuncție erectilă pe măsură ce înaintau în vârstă. Există de asemenea procesul natural al corpului de eliminare a spermei: mulți cei care sunt contra masturbării încep să aibă vise erotice."
—Emily Witt, "Hands Off", New York, 22 aprilie 2013, pp. 28-31

| a răspuns:

Parerea mea sincera este ca Emilian65 sufera de psihoza: intai zice ca nu s-a masturbat niciodata si nu se va masturba niciodata, pe urma zice ca dupa masturbare isi sterge sperma cu servetele si mereu este pornit contra faptului ca se masturbeaza altii, amenintandu-i cu impotenta (ceea ce mi se pare delir mistic). Cherchez la femme, sau in cazul asta: cherchez la prophetesse.

| a răspuns:

Poate da, poate nu. Asta o să afli doar când o să faci sex, și sigur nu chiar de prima oară.

| a răspuns:

Da, suferi de ejaculare precoce. Daca continui sa sa te masturbezi in exces este posibil sa devii impotent.

| a răspuns:

Cam da, desi la varsta ta si in lipsa sexului in sine este normal sa termini foarte repede.

Totusi, ca sa nu ai necazuri pe viitor, iti recomand ca data viitoare cand te masturbezi, sa amani momentul. Adica, cand iti vine sa ejaculezi, te opresti si astepti sa treaca si te masturbezi apoi din nou. Vei reusi astfel, in timp, sa rezisti mai mult si va fi si orgasmul mai placut.

De asemenea, cauta pe google "exercitii Kegel pentru barbati", iti vor fi de ajutor.