Urgent la medicul UROLOG, pentru ca ce ai tu se numeste FIMOZA si medicul Urolog te poate ajuta sa-ti rezolvi aceasta anomalie cu care te-ai nascut.
Știu acest lucru. Eu vreau răspuns la ce am întrebat acum
Dacă folosești și o cremă emolintă și nu forțezi, încet încet o să poți să îl decalotezi fără probleme.
Dar acum da, există riscul să rămână "belit" (se cheamă parafimoză) și să fii nevoit să mergi cu el la urgență. Dar asta numai dacă forțezi și ți se scoală exact când glandul e complet dezvelit.
"Ce e de făcut. Menționez ca în erectie nu merge deloc."
NU este normal sa decalotezi penisul cand nu este in erectie si sa crezi ca s-a rezolvat problema ta cu fimoza, doar pentru ca te joci cu el cand este in stare flasca.
Problema ta se numeste FIMOZA si se rezolva numai la un medic chirurg sau urolog, cu cat mai repede cu atat mai bine, ca sa nu ajungi al complicatii ale fimozei care duc la umflarea penisului si operatie de urgenta in spital.
Nu glumesc, vezi pe internet ce scrie despre "complicatiile fimozei".
Din moment ce intampini aceste dificultati ai nevoie de o interventie chirurgicala, citeste singur despre fimoza, idee e chit ca tu fortezi decalotarea nu e ca si cum cu timpul se largeste, te vei chinui in continuare.