| Patricia07 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Am fost intr-o relație cu un băiat mai mare decât mine cu 4 ani, cu el mi-am început și viața sexuală. Îmi plăcea pe deoparte ca ii genul de băiat impunător, hotărât, Bad boy, și in pat era mai agresiv cum îmi place, ma excita foarte tare. Dar ma gândeam la viitor, ca nu pot sa trăiesc o viața cu un bărbat așa agresiv si sa fac mereu ce zice el. Ne înțelegeam destul de bine dar nu prea ne arătam afecțiune, eram gen prieteni cu benificii. și simteam ca nu ii de mine, dar îmi plăcea sexul cu el. Aveam amândoi aceleași fantezii, singura chestie ce ne diferenția era modul de cum ne arătam afecțiunea și cum vedem noi iubirea. Nu era cu sufletul lângă mine

Încerc sa fiu cât mai rapida si la subiect.

Cum duceam lipsa de afecțiune și atenție, vorbeam cu mai mulți băieți, dar nimic mai mult. pana când am întâlnit un băiat cu care am foarte multe in comun, hobby, modul de a ne arată afecțiunea, pe lângă asta ii super deștept și are simtul umorului, ii și foarte frumos. Știam ca o sa ma îndrăgostesc de el, i-am spus ca am iubit și cu ocazia asta el a fost și mai aproape de mine și a avut răbdare, nu a renunțat la mine și într-un final am ajuns împreuna. Pana și acum după aproape un an ne vedem in fiecare zi, ne iubim extrem de mult. Și ii sunt recunoscătoare pentru ce o făcut și ce face pentru mine.

Dar, îmi lipsește acel sex, nebun. Care îl facem cu fostul prieten. Chiar dacă el l-am părăsit. El mi-a spus ca și dacă o sa aibă o relație vrea sa ne-o tragem. Și mai am remușcări din cauza asta. Uneori vreau sa mi-o trag cu el, și actualul iubit ii mai blând in pat. Nu zic ca nu ma satisface destul. Dar vreau mai multă acțiune și i-am spus asta. Dar tot nu ii ceea ce-mi doresc și ii ciudat fiindcă chiar îl iubesc extrem de mult dar ma mai gândesc și la fostul (deși pe el îl urăsc și parca cumva is și "geloasa" ca acum are prietena și ii frumușică) dar știu ca aia nu se compara cu mine din moment ce el a zis ca ar mai vrea sa ne-o tragem chiar dacă s-ar putea sa aibă vreo relație cu una.

Chiar vreau niște sfaturi sa uit complet de el, ca îmi iubesc mult iubitul și sunt fericita cu el, dar îmi lipsește asta și uneori se simte prea mare. Nici pentru sesiune nu pot Învățată ca simt cum ma furnica pe la picioare.

As da și o mie de funde celui care ma ajuta cu adevărat! Am mare nevoie și as merge și la psiholog pentru asta dar nu ma prea încred in ei.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu ca fata esti programata de mama natura sa alegi acel mascul agresiv, badboy, banuiesc ca si fizic arata mai frumos ca actualul, tu acum te minti singura il mai iubesti pe iubitul ala pe asta doar te-ai obisnuit cu el atat, o iubire platonica, impacate cu fostul tau iubit poate il scimbi in bine cine stie, nu fi incapatanata sa te minti singura nu merge cu asta lasa-l, urmeazati inima

http://dorianfurtuna.com/......in-istorie
rolul tau ca fata este sa te reproduci cu un alfa nu cu un beta

| Patricia07 explică (pentru RAY):

Mulțumesc de răspuns. Singurul motiv pentru care i-as mai acorda o șansa ar fi sa mi-o mai trag cu el odată și atâta.

| RAY a răspuns (pentru Patricia07):

Dar totusi ai vrea asta ca isi place mult sexul cu el, il mai iubesti fi sincera

| Patricia07 explică (pentru RAY):

Nu îl iubesc, e un insensibil și jumătate. atâta ca fu7e bine

| mihai69 a răspuns:

Psihologul ar putea fi o soluție. Dar cred că mai degrabă ai putea să-l „dresezi" pe actualul iubit să fie mai rău. Pune-l să citească trilogia „50 shades"!
Sau ia tu inițiativa. Din câte spui, nu e chiar pămpălău la pat, are șanse de redresare. Lucrează cu el împreună și eu am încredere că vei reuși.
Și nu în ultimul rând, evită cât poți să te mai gândești la fostul. Cred că e greu, dar imediat ce îți răsare în minte, mută gândul la ceva scârbos, până ajungi să reprimi acele amintiri din reflex.

| kandaraki a răspuns:

Treci peste fostul, nu mai compara fostul cu actualul, iti place sexul brutal - asta am inteles noi. Bucura-te de ceea ce ai, un iubit bun alaturi, nu la un golan care doar ti-o trage rau!

| Patricia07 explică (pentru kandaraki):

Ai dreptate. Mulțumesc mult de încurajare. E plăcut sa vezi ca cineva îți citește povestea, te susține și nu te ia la mișto

| dolceromania a răspuns:

Singuril pshiolog esti tu, probabil nu numai acea actiune a actului sexual te atrage spre fostul.Cunosc comportamentul si in cazul tau este sa iei tu atitudine, nu trebuie neaparat sa vorbesti cu partenerul tau, al ei al arunci pe spate, al intorci, il invarti si sigur va simpti ceea ce vrei tu.

| Patricia07 explică (pentru dolceromania):

Hahalaughing ma amuzat ultima parte dar o sa țin cont. Mulțumesc de răspuns

| AndCat26 a răspuns:

La primul nu iti placea ca nu aveai parte de afectiune, la al doilea ca nu e mai brutal in pat. spui ca nu.l mai iubesti pe primul dar in acelasi timp spui ca esti cam geloasa pe iubita lui. Eu știu ca atunci cand nu mai ai sentimente pentru o persoana nu mai ai nici motive de gelozie. Eu zic sa apreciezi ceea ce ai acum langa tine, pentru ca asta e mult mai important. Iar cu sexul va puteti da unul dupa altul si chiar ai putea sa-i spui tu cum ti.ar placea sa fie, sau daca nu sa iei chiar tu initiativa in pat.