| olga578 a întrebat:

Am și eu o întrebare. M-am cunoscut cu un tip cam de 3 ani în urmă și ne-am împrietenit, după am început o relație care e eșuat rapid și deoarece a insistat și eu ținem la el, am acceptat să ne băgăm iar în relație și un prieten de al lui care a vrut să mă combine mai demult și-a băgat coada și mi-a spus și mie și lui chestiii care nu erau adevărate și iar ne-am despărțit. Zilele astea am început să vorbim și a zis că ar fi bine să ne împăcăm și eu l-am refuzat, iar el a spus că nu are nevoie de nimeni și vrea să fie cu mine, dar chiar dacă am vrut, nu am acceptat, acum sincer regret, i-am mai scris dar nu-mi răspunde plus că după ce mi-a spus că vrea să fie cu mine și l-am refuzat, am văzut că are la follow o fată și își dau like reciproc la poze. Cum ar trebui să procedez?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta este o relatie esuata si fara viitor, fiindca dupa cum a inceput si dupa cate ori v-ati refuzat, nu ar avea ce sa mearga vreodata fiindca nu sunteti compatibili, nu vreti amandoi acelasi lucru in acelasi timp, pur si simplu nu va potriviti de nici un fel.

De ce nu va cautati voi alti paernri, cu care ati putea sa fiti fericiti?

| mihai69 a răspuns:

Să-ți vezi de viață.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca el s-a orientat acum spre altcineva, deoarece la un moment dat nu doar ca iti pierzi interesul dar iti pierzi inclusiv energia pentru a face ceva sa se intample, in cazul vostru o relatie.Asuma-ti ca l-ai refuzat si stai linistita, vei mai gasi baieti.

| Sofer a răspuns:

Treci peste asta acum.

| Sistemulxxl a răspuns:

Este bine cum ai facut. Gasesti tu altul.