| alecsu a întrebat:

Am si eu o problema.ca sa pot sa spun asa mie imi place enorm de un tip...care acum a trecut clasa a 9 iar eu a 8mie imi place ft mult de el adica se si vede ca sunt topita dupa el mereu cand il vad insa el nu prea adica ma ideloc nu stiu uneori nici nu ma vede ca exist da in jur de o luna eu nu l'am mai bgt in seama si nici nu l'am mai vazut si m-am intalnit cu el acum 2 zile m'a vazut si zambea in timp ce se uita la mine deci am ramas uimita va rog sa imi spuneti si mie daca se poate sa fac ceva sa pot sa ma combin cu el pls

6 răspunsuri:
| Biia a răspuns:

Aveti un prieten comun? Ce bineee! Poti sa incepi sa umbli cu el.Incet incet, ii iei ID'ul.devenitsi prieteni, iesiti la un suc si pe urma totul vine de la sine.
Dar, daca nu aveti prieteni comuni e mai greu.trebui sa gasestiveriga slaba si sa intri incet in gasca lor...si pe urma...trebuie sa te comporti natural fara sa'l stresezi.
! ATENTIE! Verifica daca el chiar merita... fa'ti bine temele inainte de a incepe.
Succes!:*

| nicoleta01 a răspuns:

Pai vorbeste cu el
incearca,,,
intreaba. l ce parere are despre tine
daca ii place de tine si are vreun gand face el primul pas
dar sa iei id. ul lui sau sa faci in asa fel incat sa va intalniti si sa stati de vorba
success

| Ioana_9236 a răspuns:

Pai eu zic ca cel mai bine ar fi sa astepti ceva mai mult din partea lui, nu sa iti pui sufletul pe tava. Nu de alta, dar ai putea sa ramai cu buza umflata. Bafta!

| lavi94 a răspuns:

Incearca sa fac rost de id`u lui si sa intrati in vb, poate iesiti pe afara si nahappy vezi daca nu are prietena sau daca nu e indragostit de altcineva.SI daca nu merge, mai is alti baietii, timpu le rezolva pe toate. take carehappy

| alecsu explică:

Am idu lui da mi-adat iggrolling on the floorl'am luat cand eram a 6.ca de atunci il placeamrolling on the floor

| Dudenstein a răspuns:

Eu am patit-o de 2 ori si cum a spus cineva mai devreme nu iti pune sufletul pe tava.Nu as vrea sa te plictisesc cu experientele vietii mele dar poate inveti ceva de aici. Cand eram prin clasa a 6 imi placea de un baiat cu 3 ani mai mare decat mine. Arata beton si aveam un fel de manie, in pauze la scoala il urmaream tot timpul si incercam sa ma apropii de el sa rad si chestii de genul copilarose si foarte penibile. Faceam toate chestiile astea fiind foarte sigura pe mine deoarece fratele lui era cu mine in clasa si credeam ca daca e asa nu o sa dureze prea mult pana ce o sa fim impreune(gandire de scutecel) dar cei doi crai de la rasarit s-au aliat impotriva mea si cum ma prindeau faceau haz de necaz. Apoi prin clasa a 7 a aparut in peisaj un timp Andrei pe care nu il placeam, pur si simplu eram prieteni el fiind cu 2 ani mai mare decat mine. Dupa scurt timp am inceput sa-l plac si il cam terorizam cu chesatii de genu "buna ce mai faci " all day long pe mess si intr-o zi stand si vorbind m-a intrebat daca cumva il plac, pe moment am ezitat dar fiindca debordez de sinceritate am raspuns afirmativ.In urmatoarele 10 sec a ras cu pofta iar apoi mi-a apus ca el nu iese cu tipe mai mici decat el.Nu l-am mai vazut si vorbit cu el vreo 5-6 luni de la incidentul respectiv iar la incepetul clasei a 8-a dupa ce sa zicem am facut o oarecare schimbare in viata mea (am slabit 12 kg, m-am tuns scurt si am descoperit make up-ul ) la premiera m-a remarcat a vnt la mine si-a cerut scuze pentru faza de atunci si chiar m-a complimentat. De atunci ma tot batut la cap sa iesim impreuna dar am refuzat categoric, iar intre timp am un prieten grozav pe care i l-am prezentat si mamei cu toata ca este cu 5 ani mai mare ca mine. Au fost situatii neplacute si sper sa inveti ceva din esecurile mele anterioare pentru ca pana la urma toti o sa ne gasim jumatatea iar vanatoarea de baieii respectiv fete cel pootzin acum o vad ca pe o mare ratacire emotionala. Bafta in ceea ce te vei hotara sa faci cu acest tip si sper ca ti-am fost de folos!big grin