| Ad3_4951 a întrebat:

Am un prieten (amic) si e intr-o situatie nu tocmai placuta. A fost cu o fata destul de mult timp iar de sase luni s-au despartit. O iubeste foarte mult. Din pacate ea acum e cu alt baiat dar nu e prea fericita cu el.Eu cred ca inca mai simte ceva pentru fostul iar el nu stie ce ar trebui sa faca.Il puteti ajuta cu ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Annellise a răspuns:

Draga Ad3, cel mai important este sa fie sigur daca merita sa lupte pentru ea sa nu?! Daca este convins ca ea nu este fericita alaturi de noul sau iubit atunci poate sa incerce sa o recucereasca. Sa o faca sa isi reaminteasca tipa cat de bine i`a fost alaturi de amicul tau comparativ cu iubitul ei actual. Sa incerce amicul tau sa o surprinda, sa fie sincer si deschis cu ea. fetelor le place sa li se spuna in fata ceea ce simt baieti pentru ele, daca face acest gest si in public, atunci fata ii va cadea imediat la picioare... stiu ca este greu pentru amicul tau ca nu vrea sa se faca de rusine, si stiu eu ce alte lucruri. Dar daca chiar o iubeste pe fata asta, atunci sa faca tot posibilul sa o readuca la el! Sigur va reusi daca este ambitios si o iubeste va gasi el metodele cele mai bune. Plus de asta, el este in avantaj fata de noul iubit...pentru ca o cunoaste mai bine pe fosta lui iubita(poate) si stie mai bine cum o poate impresiona. Iti vand un pont: ar fi bine sa se imprieteneasca cu cea mai buna prietena a ei, in asa fel tipa respectiva ii va spune fetei numai lucruri bune despre amicul tau si ii va fi mai usor sa o recucereasca. Multa bafta si sper ca am fost de folos! Va pup si succes!

3 răspunsuri:
| xCarolina a răspuns:

Sa o caute, bineinteles.Sa o ia intai usor, sa vorbeasca si sa realizeze amandoi cat de mult si-au lipsit unul celuilalt. Daca fata nu e prea fericita in aceasta noua relatie, ar trebui sa poata gasi consolare de la prietenul tau, chiar si in ipostaza de amic. Daca ia decizia asta, se va desparti de actualul ei iubit si poate cei doi vor incerca din nou.Important e sa ia totul de la inceput, sa fie iar prieteni si sa isi demonstreze ca pasiunea nu s-a stins.

| AdelixA a răspuns:

Fa-o geloasa.

| vianya a răspuns:

Daca fostul mai simte ceva pentru ea. ar trebui sa lupte pentru iubirea ei. in iubire e totul sau nimic, daca e destul de barbat ar trebui sa faca totul pentru iubirea lui, daca primeste sau nu in schimb la fel. de-acolo e altceva! dar sfatul meu e... sa lupte pentru ceea ce isi doreste. mai bine sa regreti ca ai facut ceva in iubire, decat sa ramai pentru tot restul vietii cu intrebarea 'oare ce-ar fi fost daca?'!