Da.
Şi cnsider că nu există om care să nu fi trecut prin asta.
Poate că e mai mult o dorinţă.
Tocmai pentru că nu te vrea.
Sau îţi pare ţie că nimeni nu te poate înţelege mai bine.
Poate comunicarea spune totul.
Şi nimic.
Există persoane ce trăiesc toată viaţa cu povara asta.
Important e să ai putere să treci peste.
Să te aduni şi să mergi mai departe.
Ai încredere doar în tine.
Da dar norocul meu e ca ma duce mintea si am bagat 2 beri apoi am sarit repede la realitate
Presupun că scrii asta,odată ce ai prieten(ă) şi te vezi foarte departe cu el/ea.
Aşa eram şi eu,iar din spusele ei,şi ea. M-a minţit. Deci,trebuie să o "testezi" să vezi dacă te minte.
Deci,feeling-ul ăsta e unul dintre cele mai faine,de pe parcursul unei întregi relaţii,după părerea mea,ca băiat. Îţi imaginezi familia ta alături de acea persoană,cum veţi fi împreună pentru tot parcursul vieţii, cum veţi îmbătrâni împreună. Vorbesc din propria experienţă.
În concluzie, da, categoric, orice om care iubeşte şi este iubit gândeşte aşa.
Mai scriu în timpul liber.
Nu am mai scris de câteva luni bune.
Mi s-a parut mie ca e prea poetic raspunsul
Desigur ca da, dar nu poti mereu orice vrei, mergi mai departe asta e prin altcineva vei repara acel neajuns din trecut
Ehh...exagerezi.
Sunt doar câteva idei care mi-au venit pe moment.
Nimic deosebit.
Nu exagerez, citeste-ti si tu raspunsul.bineinteles,nu apare rima, dar cu toate astea e o creatie, ceva gen Blaga
Din pacate da :'(. Suferi, plangi, dupa te trezesti la realitate si iti continui viata.
E doar o chestiune de timp pana sa găsești persoana potrivita. Doar așteaptă si eu am trecut prin asta si acum am găsit un băiat care ma face mai fericita ca oricand desi anterior am simțit ce simți tu acum
dragutza întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: