| Hdjdsj a întrebat:

Buna,am 14 ani,am vrut sa incerc sex ul dar nu s-a primit din cauza durerii,asa ca nu m-am dezvirginat,dar îmi e frica ca iubitul a Pre ejaculat inauntru, am luat Escapelle următoarea zi, exact după 24 ore și nu am nici o simtoma,nici grețuri,nici dureri de cap, sângerări nimic, e normal? Tin sa Menționez ca Pastila am luat-o a doua zi dupa ce mi s-a terminat ciclul.Îmi puteți spune dacă e normal sa n am simptome?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu nu ai parinti sa te supravegheze?
Cum este posibil ca un copilas de 14 ani sa faca lucuri interzise si total periculoase?
Urgent la mama ta si spune ce ai facut ca sa te poata monitoriza.

| Hdjdsj explică (pentru Violleta2022):

Nu pot. oricum nu voi mai face niciodata.a fost o greseala și nu m-am gândit la consecinte, sper sa fie bine..bo sa mai repet greseala asta pana ma căsătoresc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Hdjdsj):

Asta-i prostie, sa stii ca este rau ce faci, dar sa continui sa repeti greseala, mai alec ca exista risc masiv de sarcini si contaminare cu boli cu transmitere sexuala.

| Hdjdsj explică (pentru Violleta2022):

Stiu,nu o So mai fac.m-am stresat prea mult, nu mai vreau

| mihai69 a răspuns:

Nu, nimic nu e normal.
1. Nu e normal să faci sex, mai ales neprotejat, la 14 ani;
2. Nu e normal să te temi de o sarcină la terminarea sângerării, nu prea aveai cum să fii în perioada fertilă;
3. Nu e normal să iei pastila dacă NU e neapărat nevoie.
4. Nu e normal nimic din ceea ce vei resimți cam șase luni de acum înainte în zona ta intimă.

| Hdjdsj explică (pentru mihai69):

Adica,nu am inteles punctul 4

| mihai69 a răspuns (pentru Hdjdsj):

Adică nu vei avea un ciclu regulat, vor putea apărea dureri și/ sau sângerări aleator etc.
Citește prospectul!

| Hdjdsj explică (pentru mihai69):

Sper sa fie doar atat.îmi asum greseala pe care am facut-o dar doar sper sa fie doar dureri.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este normal sau nu ai simptome de sarcina.

| gapb a răspuns:

Daca nu e vreun troll-post inseamna ca e de rasul plansului, parintii tai unde sunt? Din ce familie vii? La 14 ani ar trebui sa ai alte preocupari nu sa te joci cu caltabosii ca o sa ajungi o mama singura si te dau astia la PRO TV

| Hdjdsj explică (pentru gapb):

N am gândit consecințele.dar n-o sa mai fac asa ceva..nui bine deloc cum am procedat