|

Buna, am fost virgin si m-am dezvirginat cu fosta mea prietenă si ea a fost virgină.
Intrebarea este de ce ma termin asa repede?
Am auzit ca poate fi si din cauza masturbarii. Este adevarat?
Ceva sfaturi ce sa fac?
Si cam cat ar trebui sa tina o partidă?
Multumesc

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Masturbarea nu produce ejaculare precoce. Sursa: Strassberg, Donald S.; Mackaronis, Julia E.; Perelman, Michael A. (2015). "Sexual dysfunctions". In Blaney, Paul H.; Krueger, Robert F.; Millon, Theodore. Oxford textbook of psychopathology (Third ed.). NY: Oxford University Press. pp. 441–442. ISBN 9780199811779. OCLC 879552995.

| a răspuns:

Ceea ce patesti/ti se intampla nu are legatura cu masturbarea. In cazul tau de fapt, este vorba de asa numita ejaculare rapida care se produce in momentul in care penisul atinge ''pasarica'', sau dupa primele cateva zeci de secunde de penetrare a vaginului. Ejacularea spermei se produce indiferent de cat esti esti de excitat in acel moment datorita faptului ca iti lipseste cu desavarsire experienta sexuala. Ejacularea precoce este de fapt o disfunctie sexuala care se datoreaza starilor intense de excitatie, de surescitare, sau a starii de abstinenta prelungita, dar mai ales se produce in cazul tinerilor/adolescentilor, din cauza neinceperii vietii sexuale, sau a lipsei de... experienta sexuale. Fiindca aceasta situatie este in stransa si directa legatura cu starea psihico-mintala, s-a constatat ca situatia se schimba, imbunatateste, NUMAI dupa ce trece un anumit timp fata de momentul in care a fost inceputa vieta sexuala. Insa si acest lucru se produce doar in cazul in care sunt intretinute tot mai multe contacte sexuale, cat mai constante, cat mai numeroase si mai ales este important ca pe cat este posibil sa fie intretinute cu una si aceeasi persoana. Doar asa se obtine experienta sexuala necesara pentru a reusi sa fie coordonata, controlata si de a retine ejacularea pe perioada de timp dorita. Numai daca se procedeaza asa, doar atunci in majoritatea cazurilor procesul de ejaculare se stabilizeaza si devine controlata. In prezent nu exista pe piata/comert niciun medicament, produs, preparat pentru tratarea acestei afectiuni care conform studiilor/cercetatorilor se pare ca afecteaza 1 din 3 barbati. Astfel, reiese ca in acest moment singurele tratamente de "specialitate" si cu adevarat eficiente se reduc la eventuale sedinte de consiliere psihologica si/sau folosirea unor antidepresive. Insa in cazul tau (particular) in mod garantat o iubita adevarata, unica ar reprezenta tratamentul adecvat fiindca numai prezenta/existenta ei, te va "vindeca" si scapa definitiv de toate necazurile actuale. Multa sanatate!

| a răspuns:

Este din cauza lipsei de experienta si a entuziasmului/euforiei din timpul actului sexual

| a răspuns:

N-are legatura una cu alta.
Lipsa de experienta, perioada mare intre actele sexuale, hipersensibilitate sexuala.
La al doilea act sexual al meu am ejaculat dupa ce am dat de doua ori din fund, desi la primul nu s-a intamplat. Dar la primul - facut cu o femeie cu experienta - asta m-a facut sa ejaculez inainte de actul propriuzis. Deci o masturbare inainte nu este rea. Un 50 de grame de tuica cu 10-15 minute inainte prelungeste termenul final. Sa te gandesti la altceva in timpul actului, la ceva rau inainte sa iti vina sa ejaculezi.
Se spune ca, in special la tineri, dar nu numai, cel mai placut act sexual este al doilea, dupa un scurt interval: atat pentru baiat, cat si pentru fata.
Si in sex, ca si in viata - vorba unui hatru care vindea loz in plic - mai sunt si necastigatoare.
Daca nu se rezolva dupa ce capeti putina experienta, atunci este ceva medical.

| a răspuns:

Incearca sa fii mai relaxat si destins!