| alinutza_9952 a întrebat:

Am nevoie foarte mare de ajutor ..va spun povestea mai pe scurt. Am 15 ani, am cunoscut un baiat in mai, el are 21de ani in martie face 22..am vorbit cam din mai, dupa am inceput sa ne intalnim foarte des, vorbeam non-stop era ca si cand am fi fost impreuna. dupa cateva sapt m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si i-am zis ca " da ". Totul a fost ok o perioada.dar dupa am inceput sa nu mai vorbim ..defapt sa nu mai comunicam aproape deloc. Si nu numai asta acum nici macar nu ne mai intalnim. daca ne intalnim o data pe saptamana este bine.el este intr-un partid vice-presedinte, imi spune mereu ca are foarte multa treaba, ca nu are timp sa se vada nici cu prietenii darmite cu mine. Ideea e ca totul s-a schimbat brus si nu stiu cum sa interpretez ..de fiecare data cand ne intalnim ..adica o data pe saptamana mereu ajungem la sex..asta ca vrea el.El a fost primul din viata mea. Am impresia ca ma foloseste desii mereu spune ca nu e adevarat si ca daca vreau eu nu o mai facem si etc. Va rog ajutati-ma ..cum sa procedez? Adica nu vreau sa se termine tot.

38 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns:

Baietii de la varsta aia au chef de nebunii nu de relatii, tu esti prea mica pentru el. Deal with it.
Sex? nici vorba! te foloseste pentru ca esti mai micuta, mai 'stramta'

| alinutza_9952 explică (pentru anonim_4396):

Ideea este ca i-am zis, " am impresia ca numai pentru sex, sunt buna ". Si mi-a zis ca sunt proasta, ca daca voia numai asta avea unde sa se duca si nu mai statea cu mine. el e genul de persoana care vrea o relatie stabila. a avut niste deceptii in trecut ( majoritatea fetelor cu care a fost lau insealat )..este si gelos si ne certam si de la asta foarte des.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru evelyn000):

Nu laughing Eu v-am zis parerea mea... Dar iti dai seama are si o munca de vice presedinte sau mai stiu eu ce... tongue Ai dreptate si tu, si ceilalti dar nu am de gand sa mai raspund unei provocari. Este total patetic sa ne certam tongue Mi-a placut cum ai zis ca imi respecti parerea, deci am presupus ca nu vrei sa fi rautacioswinking

| evelyn000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Rautacioasa. si asta nu este vorba despre noi oricum, ar trebui sa colaboram sa o ajutam pe aceasta fata sa ia o decizie buna. nu spun ca eu am dreptate sau ca tu gresesti pentru ca amandoua stim ca amandoua stim cum e treaba cu dragostea...e o lama cu 2 taisuri. eu voiam sa evidentiez faptul ca atunci cand esti indragostit nu mai vezi lucrurile dintr-o perspectiva obiectiva si poti lua o decizie proasta. auzi si crezi doar ce vrei pentru ca asta iti linisteste sufletul. eu doar voiam sa evidentiez doar o alta posibilitate dar asta nu inseamna ca tu gresesti sau ca eu am dreptate. doar ea poate stii cu adevarat ce simte el pentru ea si dupa cum se pare se cam indoieste de sentimentele lui....si este un motiv pentru care o face, asta voiam sa evidentiez. kiss kiss si app nu ne certam, doar dezbatem un subiect

| Sociopat a răspuns:

Ar trebui sa ramai cu el si sa faceti cat mai mult sex neprotejat. Tipul clar se simte vinovat ca ti-a luat virginitatea si se gandeste la viitorul tau.NOOOOOT!

| Alcyon a răspuns:

Un baiat de 22 de ani, nu sta cu o fetiscana de 15 ani decat pentru SEX. Multi baieti la varsta lui, simt nevoia sa o faca dar nu au cu cine, fiindca tipele de 20 si ceva de ani au pretentii. Vor pe cineva cu un serviciu bun, eventual cu casa pe numele lui etc. Unul mai amarat, are slabe sanse sa-si gaseasca prietena. Si atunci, cauta pustoaice, ca alea au mai putine pretentii si-s mai usor de prostit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru evelyn000):

Ok tongue Ai dreptatewinking In toate punctele de principiu, in afara de unulhee hee Nu sunt fata -.- De ce toata lumea crede ca sunt fata? Am modificat numele din PaiPente (Nu prea pare nici de baiat nici de fata) In GhostRivaille (E clar nume de baiat) Si ink nu v-ati prins? -.- laughing)) Vreti sa pun la nume: "SuntBaiat" Ca sa va prindeti? laughing

| evelyn000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am crezut ca esti fata pentru ca esti singurul care a spus ca e posibil sa fie dragoste adevarata. lol ce romantic esti hihihi