Baietii de la varsta aia au chef de nebunii nu de relatii, tu esti prea mica pentru el. Deal with it.
Sex? nici vorba! te foloseste pentru ca esti mai micuta, mai 'stramta'
Ideea este ca i-am zis, " am impresia ca numai pentru sex, sunt buna ". Si mi-a zis ca sunt proasta, ca daca voia numai asta avea unde sa se duca si nu mai statea cu mine. el e genul de persoana care vrea o relatie stabila. a avut niste deceptii in trecut ( majoritatea fetelor cu care a fost lau insealat )..este si gelos si ne certam si de la asta foarte des.
Nu Eu v-am zis parerea mea... Dar iti dai seama are si o munca de vice presedinte sau mai stiu eu ce...
Ai dreptate si tu, si ceilalti dar nu am de gand sa mai raspund unei provocari. Este total patetic sa ne certam
Mi-a placut cum ai zis ca imi respecti parerea, deci am presupus ca nu vrei sa fi rautacios
Rautacioasa. si asta nu este vorba despre noi oricum, ar trebui sa colaboram sa o ajutam pe aceasta fata sa ia o decizie buna. nu spun ca eu am dreptate sau ca tu gresesti pentru ca amandoua stim ca amandoua stim cum e treaba cu dragostea...e o lama cu 2 taisuri. eu voiam sa evidentiez faptul ca atunci cand esti indragostit nu mai vezi lucrurile dintr-o perspectiva obiectiva si poti lua o decizie proasta. auzi si crezi doar ce vrei pentru ca asta iti linisteste sufletul. eu doar voiam sa evidentiez doar o alta posibilitate dar asta nu inseamna ca tu gresesti sau ca eu am dreptate. doar ea poate stii cu adevarat ce simte el pentru ea si dupa cum se pare se cam indoieste de sentimentele lui....si este un motiv pentru care o face, asta voiam sa evidentiez. kiss kiss si app nu ne certam, doar dezbatem un subiect
Ar trebui sa ramai cu el si sa faceti cat mai mult sex neprotejat. Tipul clar se simte vinovat ca ti-a luat virginitatea si se gandeste la viitorul tau.NOOOOOT!
Un baiat de 22 de ani, nu sta cu o fetiscana de 15 ani decat pentru SEX. Multi baieti la varsta lui, simt nevoia sa o faca dar nu au cu cine, fiindca tipele de 20 si ceva de ani au pretentii. Vor pe cineva cu un serviciu bun, eventual cu casa pe numele lui etc. Unul mai amarat, are slabe sanse sa-si gaseasca prietena. Si atunci, cauta pustoaice, ca alea au mai putine pretentii si-s mai usor de prostit.
Ok Ai dreptate
In toate punctele de principiu, in afara de unul
Nu sunt fata -.- De ce toata lumea crede ca sunt fata? Am modificat numele din PaiPente (Nu prea pare nici de baiat nici de fata) In GhostRivaille (E clar nume de baiat) Si ink nu v-ati prins? -.-
)) Vreti sa pun la nume: "SuntBaiat" Ca sa va prindeti?
Am crezut ca esti fata pentru ca esti singurul care a spus ca e posibil sa fie dragoste adevarata. lol ce romantic esti hihihi