|

Buna am o intrebare: de ce imi intarzie menstruatia in fiecare luna? e normal? adica luna trecuta trebuia sa imi vina pe 3 si mi-a venit pe 5 iar luna asta trebuia sa imi vina pe 5 si mi-a venit pe 8. e normal? si inca o intrebare: ce e mentruatia regulata? adica daca luna asta mi-a venit pe 8 luna viitoare trebuie sa-mi vina tot pe 8 nu? astept raspunsuri mersi kiss si dau funditawinking

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Menstruatia regulata inseamna ca intervalul dintre prima zi a doua menstruatii succesive este perfect egal. Nu ca vine in aceeasi data, fiindca durata lunilor este inegala. Se face in urmatorul fel: numerotezi prima zi a unei menstruatii cu ziua 1 (adica 5 septembrie, in cazul tau) si apoi numeri zilele pana in ultima zi inainte de o noua sangerare (adica pana pe 7 octombrie). In acest caz, ciclul tau menstrual a durat 33 de zile. Daca ai un ciclu regulat, urmatoarea menstruatie ar trebui sa fie pe 10 noiembrie.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Menstruatsia ta e neregulata. Da e cat se poate de normal.Si la cealalta intrebaebig grina aia e menstruatsia regulata.Stai calma ca o sa fie si la tine asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu ai impliniti 16 ani, este normal sa ai ciclul neregulat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de cand ti-a venit prima oara. Uneori dureaza pana la 3-4 ani pana se regleaza. Dar variatii de plus minus 2-3 zile e normal sa ai toata viata. (Adica in loc sa-ti vina fix la 28 de zile sa vina la 26 sau la 30-31 de zile). Doar daca nu vine o luna doua, sau vine tot la 2 saptamani e o problema, vreo dereglare hormonala, si trebuie sa mergi la doctor. In rest pentru a trece mai usor peste dureri si alte neplaceri din perioada "vesela" mai fa din cand in cand o cura de ceai de coada soricelului sau alte plante bune pentru asa ceva (2 saptamani cate 1-2 cani de ceai pe zi). Si sportul ajuta. (Mama e ginecolog si endocrinolog deci nu zic chiar prostii).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bunaam 16 ani.trebuia sa imi vina ciclul de 9 zile.ma doare putin jos ca si cum ar fi momentul dar nimic.va rog sa ma sfatuiti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează