anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am o intrebare. Pe data de 1 ianuarie am avut un contact sexual neprotejat cu iubitul meu, dar nu a ejaculat in interior. Pe 6 ianuarie mi-a venit ciclul la data la care venea de obicei (am un ciclu destul de regulat, de 31-32 de zile) si m-a tinut 5 zile. La 3 saptamani dupa contact am facut un test de sarcina barza ultrasensibil, care a iesit negativ. Problema este ca eu ma tem de acel lichid preejaculator, sa nu cumva sa fi ramas insarcinata. In mod normal, ciclul trebuia sa imi vina in cateva zile, dar ieri m-am trezit cu o sangerare, mult mai redusa cantitativ decat o menstruatie obisnuita. Credeti ca as putea fi insarcinata? Simptome nu am avut. Multumesc!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

In momentul in care ai avut contactul sexual, ovulatia ta era incheiata si ovulul era categoric nefecundat, dovada ciclul menstrual care a aparut dupa 5 zile.
Aparitie insotita de sangerare normala,care a tinut alte cinci zile.
De ce ai nelinisti legate de o posibila sarcina,cand totul iti arata clar ca e imposibil si orice simptom lipseste?
Ciudateniile si cazurile rare exista,sunt de acord, dar trebuie sa cauti motivul micii sangerari care ti-a aparut, in alta parte, insarcinata nu esti.
Un medic, poate?happy

| ella904 a răspuns (pentru greece12):

Momentan nu pot merge la medic, fiind in izolare, de aceea am intrebat aici, dar voi consulta si un medic dupa ce ies. Multumesc pentru raspunsul prompt si explicit!

| greece12 a răspuns (pentru ella904):

happy
Ma bucur ca esti hotarata sa mergi la medic, e solutia cea mai corecta.
Sa ai grija de tine!happy

| ella904 a răspuns (pentru greece12):

Multumesc mult! happy

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca menstuatia isi va face aparitia, fiindca sarcina nu vine cu sangerare, ci cu lipsa ei.