anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna am si eu o intrebare pentru mamicile cu copii, alaptez si fetita mea manca cam 70 ml de lapte matern acum manaca 100 ml si nu se satura... i-am dat la 8 acum e 9 ora italiei si plange de foame si isi suge mana...asta e semn ca nu s-a saturat, ce sa fac? sa completez cu lapte praf? nu e bun laptele meu? fata are 2 saptamani si pana acum nu aveam probleme, manca si se satura, aseara la 5 i-am dat sa suga o ora apoi la 6 ai era foame iar i-am dat si la 7 la fel si nu stiam de ce plange, apoi am zis sa-mi scot laptele. dar de unde nu iesea nimic si i-am dat direct lapte praf si a adormit imediat are ceva ca am trecut direct pe lapte praf? e primul copil si nu stiu nimic ca sunt singura aici si nu are cine sa ma invete, la lapte praf trebuie sa ai dai si ceai? multumesc

Răspuns Câştigător
| andryandreea a răspuns:

Exact asa am patit si eu in prima luna..plangea imediat dupa ce papa, iar noaptea ma trezea din ora in ora pana m-am prins eu ce avea...nu se satura din lapticul meu si ca si tine am incercat sa scot eu in biberon, dar degeaba, nu curgea nimic.

Apoi am dat-o pe formula cu ea si de atunci nu mai am nicio treaba, doarme noaptea 6-7 ore neintrerupt, iar ziua papa odata la 4 ore cate 130ml.
Bafta si sa-ti traiasca.

| ana_1177 a răspuns (pentru andryandreea):

Merci mult de raspuns, ce ai facut dupa ce ai terminat alaptarea? nu te dureau sanii? pe mine ma dor foarte tare si sunt tari ca piatra, ce e de facut sa scap? la tine cum a fost? merci:*

| andryandreea a răspuns (pentru ana_1177):

Trebuie sa-ti scoti laptele cu o pompa speciala sau cu mana.Cu timpul o sa-ti treaca.
Eu nu am facut nimic pentru ca nu am mai avut lapte si prin urmare nici nu m-au durut, am 2 luni de cand nu mai alaptez si si-au revenit la normal.

| ana_1177 a răspuns (pentru andryandreea):

Multumesc mult:*:*

6 răspunsuri:
| Covache_Razvan_1981 a răspuns:

Daca vrei sa iti dau sfaturi i-a id meu de mes : razvan_covache. O sa iti dau sfaturi pe mess sau pe facebook daca vrei.

| andryandreea a răspuns:

Nu are nimic ca ai trecut direct pe formula de lapte praf, iar formula de lapte are tot ce-i trebuie bebelusului pana la varsta de 4 luni, deci nu are nevoie de ceai sau apa..Eu la a mea nu-i dau nimic in afara de formula si are aproape 3 luni.

| ana_1177 a răspuns:

Multumesc mult pentru raspunsuri, si inca o intrebare ce trebuie sa fac ca am sanii foarte tari, cand o sa asi revina daca nu mai alaptez, merci:*:*