Da! daca o iei pana in 24 de ore de la contactul sexual, are o eficienta maxima, puteai sa o iei si dupa 3 zile, insa eficienta pastilei ar fi fost de 85-90 %
Deci să înțeleg ca e ok? pot sta cat de cat liniștită, înainte m-am interesat mai mult, perioada fertila nu era și oricum nu a existat ejaculare dar totuși nu se știe de lichid preejaculator, vizibil nu era dar poate cine știe
Pai daca peste 3 zile trebuia sa vina menstruatia, de ce ai luat pastila de a doua zi? Ai facut ceva inutil
Mai mult ca sigur, lichidul preejaculator nici nu prea contine spermatozoizi, doar daca a avut loc ejaculare recenta, iar tu nici nu ai fost in perioada cu fertilitate maxima, anume ovulatia.CHIAR DACA ar fi avut spermatozoizii acel lichid, iar tu ai fi fost in peripada fertila SI AI LUAT pastila de a doua zi tot nu ar fi risc de sarcina. Data viitoare sa faci protejat.Sanatate!
Partenerul meu zice ca nu, oricum și dacă a avut loc o masturbare a fost înainte cu câteva ore și s-a spălat bine, sper ca este totul safe și data viitoare o să am grijă! multumesc sănătate
Dacă nu a ejaculat în tine, nu este posibil sa fi ramas gravida. Pastila de a doua zi ai luat-o degeaba.
RAY întreabă: