Se pare ca fuge dupa cea care pare pe moment mai puțin atașata de el. Foarte probabil ca daca se muta cu tine ii va fi din nou dor de fosta. Ai fi mai fericita daca ai alege sa te rogi lui Dumnezeu sa te ajute sa gasesti persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.
Fosta i-a zis asa: am mulții bărbați care mor după mine! Si el s-a suparat foarte tare! Si de accea m-a cautat.
Nu este sincer. Nu va fi desprins niciodata de trecut. Se pare ca ea deja are pe altul dar se joaca cu el.
De-asta nici el nu stie ce sa faca, cu tine sau cu ea?
Parerea mea este sa nu il mai accepti in viata ta, chiar daca iti va fi greu sa renunti la el.
Nu am sa inteleg niciodata de ce alergi si esti obsedata de un barbat care nu te-a iubit si nu te-a vrut, odata ce te-a parasit pentru alta, mai ales ca era o fost iubita?
Asta nu va putea fi niciodata al tau, pentru ca nu are nimic pentru tine!
...A zis că a fost doar o aventură cu fosta, fata aia se pozează toata ziua in bichini cu mama ei...
Este evident ca nu a fost nici o aventura, odata ce s-a intros la ea.
Dar tu de ce te tii dupa el?
de ce-l vrei atata, cand el nu da do bani pe tine?
Chiar s-au terminat barbatii de pe pamant?
Unde ma țin după el? I-am zis sa se întoarcă la fosta lui, nu a vrut.
Eu deja am trecut peste imi e indiferent, ca ma vrea sau nu, am trăit atât timp fără el.
Nici macar tu nu crezi ce spui!
Ai spus asa: "...Ne-am întâlnit de două ori în ultima perioadă, a lipsit de la muncă ca să fim împreună".
Revin si te intreb: de ce te tii dupa el, de ce te mai intalnesti cu el daca el a fugit la fost iubita, cand erati voi impreuna?
Iar faptul ca tu ai creat un post pe TPU tocmai despre el, denota ca nu vrei sa-i dai pace, nu vrei sa renunti la el. De ce?
Un asemenea om nu merita nici sa-l mai intalnesti nici sa tii legatura cu el, fiindca nu te iubeste si nu va fi niciodata al tau, odata ce a demonstrat deja ca nu-i pasa de tine.
Adică vrei să spui că dacă il las se întoarce la fosta?
Nu trebuie tu sa-l lasi sau sa-i dai voie, ca asta va face el din instinct, fiindca doar pe aia o iubeste.
Dar asta ti-a demostrat deja!
"Poate ai dreptate, dar nu înseamnă că nu o sa te iubesc și pe tine, mi-am dat seama chiar daca am stat cu ia atâta timp asta nu înseamnă că o s-o fac fericită, ia pentru mine nu mai este, chiar daca nu mă mai vrei asta e, eu cu ia nu mă mai întorc, ți-am mai zis și îți repet caut pe cineva cu care sa construiesc i familie, mi-e mi-a ajuns atâta suferință "
Așa mi-a scris el! Acuma îți e clar?
Mesajul lui spune clar ca pe aia o iubeste dar asta nu inseamna ca pe tine te va uita, ca doar esti acolo cand are chef el sa vina la sex sau la orice ii oferi tu si ailalta nu-i mai da.
Cu alte cuvinte, te tine ca roata de rezerva si nu din dragoste, ci de necesitate.
Sunt virgină nu am făcut sex cu el.
Nu, pur si simplu nu te lasa condusa de instinct cu acest individ.
A esuat pe toate "fronturile": economic - sta la ea, sentimental - nu de mult s-a intors la fosta si minte cu nerusinare, cum adica nu mananci de la ea / sa locuiesti in casa ei si sa spui ca "mi-a gresit de prea multe ori".
Lipseste de la munca pentru ca este lenes si se foloseste de steagul iubirii sa isi justifice caracterul patat.
Fata aia se pozează toata ziua in bichini cu mama ei, a zis ca a fost doar o aventură.
Aventura sau nu, voi ce erati atunci? nu puteai sa fi tu aventura lui permanenta?
Cel mai important este sa te simti libera, el nu este capabil de atata stapanire de sine. Ce poate garanta ca el dupa ce va revine, va si sta.
Da nici eu nu am încredere in el din prima.
Dacă ți-ai făcut un alt iubit, este foarte grav, înseamnă că nu ai învățat nimic din cât ai suferit, ceea ce este trist.
Păi de ce crezi asta? Nu am un alt iubit, vorbesc tot cu el.
Aha, am înțeles greșit.
Păi? Pai el nu o mai vrea.
A zis că a fost doar o aventură cu ea, fata aia se pozează toata ziua in bichini cu mama ei.
AVENTURA? 6 ani? Tu te crezi cand zici asta?
Nu.
RAY întreabă: