| Melena73 a întrebat:

Buna, cam ciudata o sa fie întrebarea mea dar. Cum îl pot face sa se reîndrăgostească de mine după 1 an jumate de la despărțire... și 5 luni jumate de relație? E complicat. Se cunosc familiile, părinții lui ma vor dar mama și tata nu sunt de acord, problema e la el. Noi mai vb așa din când in când și ne mai vedem însă tot ce se întâmpla este sex. El nu vede altceva in mine cu toate ca eu vreau chiar și o familie cu el. A mai avut relații și a mai iubit fete însă tot am ținut legătura dar acum chiar dacă e intr-o relație simt ca e diferit. Ca nu ma mai vrea deloc. Am încercat sa vb cu alți băieți însă nu am putut sa continui pentru ca încă ma gândeam la el și el era in mintea mea mereu și ma simteam vinovata fata de el, simteam ca ii greșesc cu toate ca nu aveam de ce. Nu stiu cum sa fac sa ma vrea din nou și sa ma iubească și sa ma vrea pe mine așa cum sunt eu, nu doar ca femeie. Va rog ajutați-ma și dați-mi niște sfaturi. Am 19 ani, menționez ca a fost primul meu iubit și băiatul cu care mi-am pierdut virginitatea și singurul băiat cu care am făcut sex...(nici nu pot sa ma gândesc cum ar fi sa ma atingă altcineva)

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu se mai poate face nimic daca relatia s-a rupt.
Eu una nu cred in ciorba reincalzita!
Daca nu ati fost fericiti inainte, acum dupa ce s-a rupt si a trecut atata vreme, nu sunt sanse sa se schimbe ceva.
Din pacate, dragoste cu sila NU se poate face, iar barbatul asta nu te-a iubit niciodata odata ce a fost interesat doar de sex, cu tine.
Daca vrei un barbat serios, cu care sa faci o familie, apai cauta-ti altul, ca asta nu va fi niciodata al tau, pentru ca nu te iubeste si nu pare sa fie interesat de tine in alt mod, decat sex gratuit.

| sierra1 a răspuns:

Numa' că vorbești cu o clarvăzătoare/vrăjitoare sau cum le-o mai zice

| Andreeush a răspuns:

Nu ai ce să faci.
Eu știu că prima iubire se uită greu dar crede-mă că o să găsești cu timpul pe altcineva.

| CopilThembel a răspuns:

Nu te mai vedea cu el. Nu mai poți avea o relație cu el.

| batranulintelept77 a răspuns:

Trebuie neapărat să îl uiți. Ce băiat e ăla care după doar 5 luni de relație te mai ține în contacte doar așa să faceți sex?! Adică tu făceai sex cu el când avea alte relații? Sau în orice caz... în pauzele dintre relații. Nu e ok, Melena. Nu ai ajuns să devii dama de companie a unui băiat care te ține doar drept păpușă gonflabilă sexuală și nu te iubește. E trist. Ia o pauză de la relații și rupe legătura. Părerea mea este că nu e ok să faci sex cu cineva pe care nu îl iubești sau care nu te iubește înapoi.