M-am gandit si la al doilea, la ce ar vrea de la mine, ce crede el despre mine, am luat in calcul si ce ai zis tu, si oricum ar fi nu vreau nici macar sa incerc o relatie cu el, caci nu fi cea mai reusita, asta stiu eu sigur Multumesc.
Chiar ca situatie asemanatoare! Si iubitul meu e la fel, imi ofera totul, ma iubeste 100% si mi-o arata mereu. Dar ma simt groaznic ca poate eu nu-l iubesc atat de mult, dar incerc, pe cuvant. Cu celalalt nu am mai vorbit, poate nu ma mai suna, ca sa nu ma mai dea iar peste cap cu toate ca eu trebuie sa-i spun sa inceteze... Of... Iti multumesc pentru sfaturi. Si mie imi place sa citesc si alte pareri, de asta am pus intrebarea aici, nu pentru ca nu as fi stiut pe cine ''alege''
Ce bine ai spus-o cu focul de paie, chiar asta este. Avem doar un an si jumatate impreuna si stiu ca ceva trebuie schimbat. Multumesc pentru raspuns!
Atunci,zambeste!:)
http://www.youtube.com/watch?v=IwbGouUbNVA
Ma iubeste, si ma iubeste prea mult! Cu celalalt ce iubire sa existe? Ne-am vazut o singura data acum jumatate de an si am vorbit la telefon... Nu vreau sa-l pierd pe iubitul meu, dar uneori, imi vine sa fug undeva sa nu mai vad pe nimeni. Stie si el ca avem probleme, unele vin din partea lui dar nu stie cum sa rezolve ce tine de el. Chestia asta ma supara, dar inca sper ca va fi mai bine. Multumesc din nou