|

BUNA,cu 2 saptamini in urma am făcut sex neprotejat dar nu a fost pana la final, ieri am făcut din nou neprotejat însă pana la final dar nu a fost lăsat in mine.A doua zi am început a avea niște dureri in prag și balonare iar cu o saptamana in urma ma duc des cu vezica urinară și am arsuri când ma duc, credeți ca are legătura cu sarcina și sunt insarcinata? Mentionez ca sunt răcita de 2-3zile

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiindca NU ai oferit absolut nicio informatie utila care este strict necesara de a fi cunoscut in legatura cu tipul si lungimea ciclului menstrual, in aceste conditii este IMPOSIBIL de formulat un raspuns in legatura cu posibilitatea si probabilitatea de a se putea forma sau nu sarcina. Iar in legatura cu simptomele de urinare frecventa, dar si cele de senzatii de arsura si usturime la urinare, cel mai probail se datoreaza faptului ca s-a instalat o infectie bacteriana a aparatului urinar. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

In legătura cu ciclu menstrual l-am avut luna trecută și sunt încă departe ca să-l am, ciclul meu nu este regulat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Apa13):

1.) Din ceea ce ai scris, reiese ca In acest moment inca esti departe de MENSTRUATIE adica de procesul de SANGERAREA si nu de CICLUL MENRTRUAL fiindca aceasta este O PERIOADA DE TIMP care se incadreaza intre 2 MENSTRUATII.
2.) Fiindca in cazul tau CICLUL MENSTRUAL are caracteristica de a fi de tipul NEREGULAT, intr-o astfel de situatie din nefericire pentru tine, practic este IMPOSIBIL sa se poata formula si oferi raspunsuri obiective incat acestea sa fie certe, precise si mai ales corecte. Femeile aflate in situatia ta, sunt ''condamnate'' sa intretina mereu doar acte sexuale protejate printr-o metoda cat mai eficienta. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai o infectie ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Vând cărucior bebe laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează