Ce sa zic, ramane totul un mister. Uite ce zic eu, suna-l sau va intalniti undeva si vorbiti deschis fara cearta etc.Si daca asa o fi asta e, inseamna ca nu a stiut sa te pretuiasca!
Varianta a 2-a ar fi... avand in vedere ca prietena ta e prietena si cu ''dusmana'' ta ( cea care ti-a spus ca vrea sa va bateti) : cel mai posibil ar fi ca dusmanca a pus-o pe prietena ta sa iti spuna asta, adica probabil o fi fost pus la cale asta numai ca sa fie ea cu el. Au facut-o intentionat doar ca sa va certati. Nu se stie, nu toata lumea stie sa fie un prieten adevarat. Dar cel mai bine intai ar fi sa discuti cu el! Bafta :*:*!
Suna-l si intreaba-l daca e adevarat (fara sa faci crize de isterie, sau ceva, povesteste-i cum ne-ai zis si noua ). apoi in functie de raspuns tragi concluzia daca te-a parasit in cel mai las mod cu putinta, sau daca sunt intrigile vreunei fete si atat. daca te-a parasit incearca sa nu faci vreo criza si sa-i spui ca intelegi si apoi sa-i urezi noapte buna si atat.
Povesteste-i fara sa faci crize de nervi tot ce ti s-a intamplat, iar apoi doar tu poti sa decizi pe cine crezi...sincera sa fiu, nici eu nu prea as sti ce sa cred. Bafta! :*