| CrazyYoyo a întrebat:

Buna big grin sunt cu un baiat (A) de ceva vreme..si acum cateva minute m`a sunat o fata si mi-a spus "buna. vreau sa-ti dau o veste proasta" eu: i`a zi ea: fi atenta daca vrei ne batem ne paruim ne injuram " eu: adica? ea: eu sunt cu A eu: ce? ea: ti-am spus daca vrei ne batem
si i-am inchisstraight face nu stiu ce sa facstraight face as crede`o da` nu prea thinking
Dupa. o prietena de`a mea e si prietena ei. si mi-a spus "nu te impaci cu A?" si i-am spus "da` nu sunt cu el?" si mi-a spus ca in urma cu cateva minute s`au sarutatstraight face s`a jurat pe ce are mai scump (cred in juratstraight face ) am incredere in el ca nu ar face asa ceva dar le-as crede si pe ele sigh
Nu stiu ce sa credsad Daca ar fi adevarat ce`as putea face?straight face adica nu as vrea sa il iert dar nu as vrea nici sa ne despartim rolling eyes

Răspuns Câştigător
| SomeoneElse a răspuns:

Ce sa zic, ramane totul un mister. Uite ce zic eu, suna-l sau va intalniti undeva si vorbiti deschis fara cearta etc.Si daca asa o fi asta e, inseamna ca nu a stiut sa te pretuiasca!
Varianta a 2-a ar fi... avand in vedere ca prietena ta e prietena si cu ''dusmana'' ta ( cea care ti-a spus ca vrea sa va bateti) : cel mai posibil ar fi ca dusmanca a pus-o pe prietena ta sa iti spuna asta, adica probabil o fi fost pus la cale asta numai ca sa fie ea cu el. Au facut-o intentionat doar ca sa va certati. Nu se stie, nu toata lumea stie sa fie un prieten adevarat. Dar cel mai bine intai ar fi sa discuti cu el! Bafta :*:*!

7 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

Suna-l si intreaba-l daca e adevarat (fara sa faci crize de isterie, sau ceva, povesteste-i cum ne-ai zis si noua ). apoi in functie de raspuns tragi concluzia daca te-a parasit in cel mai las mod cu putinta, sau daca sunt intrigile vreunei fete si atat. daca te-a parasit incearca sa nu faci vreo criza si sa-i spui ca intelegi si apoi sa-i urezi noapte buna si atat.

Răspuns utilizator avertizat
| 7639781254 a răspuns:

Povesteste-i fara sa faci crize de nervi tot ce ti s-a intamplat, iar apoi doar tu poti sa decizi pe cine crezi...sincera sa fiu, nici eu nu prea as sti ce sa cred. Bafta! :*

| Anaaa9411 a răspuns:

Cred ca telenovelele te afecteaza.

| YyoNuUtTT a răspuns (pentru Anaaa9411):

Ca bine zici

| CrazyYoyo explică (pentru Anaaa9411):

Nu intelegiwinking nu comenta

| Anaaa9411 a răspuns (pentru CrazyYoyo):

Ba da...crede`ma ca inteleg. happy Succes!