| 24Bibisor a întrebat:

Folosesc anticoncepționalele Midiana Zilnic de aproape 2 luni. Sunt puțin in dubii in momentul in care o fac cu partenerul meu. Mi-e frica dacă lasă in mine sa nu rămân însărcinată. Cine le-a folosit, sunt bune? Au efect?

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie specificat si mentionat din start faptul ca NU exista pastile AC (anticonceptionale) MAI BUNE sau MAI SLABE, fiindca de fapt pastilele AC prescrise si folosite trebuie sa fie POTRIVITE organismului fiecarei femei in parte. Pastila AC face parte dintre cele mai sigure si eficiente metode contraceptive care poate fi folosita de o femeie fiindca orice pastila AC corect folosita ofera si garanteaza o eficienta este de peste 99% fiindca este eliminat riscul accidentelor care apar in cazul folosirii prezervativului. Conform statisticilor efectuate pe plan mondial, prezervativul garanteaz doar o eficienta de 84%, si din acest motiv se apreciaza/considera ca este cea mai ineficienta metoda contraceptiva dintre cele existente/folosite la ora actuala. INSA ATENTIE, folosirea pastilelor AC se face numai dupa ce este efectuata o consultatie ginecologica prealabila, care consta in palparea profesionala a sanilor, efectuarea unui test de coagulre a sangelui si analizele hormonale necesare efectuate de catre medicul ginecolog, care pe baza rezultatelor obtinute schiteaza PROFILUL HORMONAL propriu/unic si cu ajutorul acestui profil hormonal reuseste in deplina cunoastere si siguranta sa aleaga tipul de AC potrivit de a fi folosit, care se pliaza cel mai bine pe activitatea hormonala proprie, dintre cele peste 40-50 de sortimente existente in farmacii. Medicul ginecolog explica si indica momentul propice de a se incepe folosirea lor, precum si modul corect de administrare a pastilelor AC, deoarece doar asa prin respectare intrutotul, a instructiunilor producatorului si cele ale medicului, produsul selectat va oferi protectia contraceptiva MAXIMA de peste 99, 4%.
DACA SUNT FOLOSITE CORECT, PASTILELE AC OFERA GARANTIA
MAXIMA ca in ciclul menstrual respectiv formarea sarcinii este IMPOSIBILA si din acest motiv sperma poate fi ejaculata in vagin la terminarea fiecarui act sexual intretinut in oricare din cele 28 de zile a fiecarui ciclu menstrual. Multa sanatate!

| Plato a răspuns:

De prezervative nu ati auzit?

| Gofigi a răspuns:

Folosiți și prezervativ