|

Buna! Imi place de un baiat dar lui ii place de prietena mea.Prietena mea nu-l place, chiar il face enervant si zice ca ar vrea sa fie doar prieteni, nimic mai mult.Baiatul face parte din grupul nostru de prieteni si iese mereu cu noi in oras si as vrea intr-un fel sa-i atrag atentia, nu stiu ce sa fac...cand suntem afara vorbeste mai mult cu prietena mea.Cand sunt in preajma lui ma intimidez si chiar nu pot sa-i vorbesc prea mult de aceea astept intr-un fel sa imi vorbeasca el primul. Uneori am vazut ca se mai uita la mine si chiar nu stiu ce sa cred.Credeti ca am vreo sansa?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mda...Pai sanse sunt cate vrei. Dar sunt si mai multe daca vei incepe tu sa faci primul pas,daca e genul care tace mai ai de asteptat mult si bine pana va vorbi.

Fii tu cea indrazneata si baga-te in seama cu el putin, nu musca(cred).
Nu mai fi asa, el va observa si treptat isi va pierde de tot si putinul interes care il are pentru tine.
Alta modalitate... Daca ii place de pritena ta, pune-o pe ea sa vb cu el si sa ii spune niste vorbe bune despre tine, o recomandare.
Bafta! Pentru mai multe detalii sau sfaturi astept mesaje in privat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, acum el este si ocupat si suparat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

''Uneori am vazut ca se mai uita la mine''
Sunt sanse happy

Te intimidezi pentru ca asa e si normal.Esti fata si esti rusinoasa uneori.E ceva firesc.Nu te gandi ca gresesti cu ceva.Tocmai de aceea baiatul trebuie sa faca primul pas.De cateva zile tot spun asta si se pare ca intr-un final am dreptate.
Ce poti sa faci tu e sa nu te pripesti in decizii, sa ai rabdare pentru ca la un moment dat o sa se sature sa incerce cu prietena ta si la un mic gest de-al tau isi va indrepta atentia catre tine.
Cam aiurea stiu, dar e mai greu acum sa il faci sa fie interesat de tine mai ales daca o place pe prietena ta.
Ai putina rabdare happy
Nu mai dureaza mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează