| VgaRo a întrebat:

Bună,

În noiembrie împlinesc 25 de ani. Nu am avut niciodată o iubită, nu am săturat niciodată o fată.
Sunt deprimat fin acest motiv. Îmi plac fetele la nebunie.

Răspuns Câştigător
| Catalin77945 a răspuns:

Nu renunta, incercarea moarte n-are

71 răspunsuri:
| VgaRo explică (pentru Emma30555):

Anul acesta având în vedere pandemia a fost mai greu cu socializarea, dar am ieșit cât de cât.Da pur și șimplu prietenii pe care îi am dacă e să ii invit în oraș vor veni cu iubita. Plus că unii lucreză, unii au studii, programe diferite, uni mai pleacă.
Eu sunt un om mai bun, nu pot să refuz pe nimeni de asta sunt perceput mai MOALE. De exemplu la liceu eram cel mai cuminte din clasa vorbeam cu colegi, jucam fotbal dar întotdeauna îmi vedeam de treaba mea nu deranjam pe nimeni.Nu am frică de nimic, pot vorbi cu oricine, am multe cunoștințe generale. Ca defecte lipsa de curaj și tupeu. Am spus un FIOR pe care nu îl aveam eu îmi venea din subconștient nu știu de unde m-a făcut să nu pierd mult.
Fiind perceput moale, cuminte și timid nu am atras nici o fată.

Eu în familie am crescut cu tata până la 7 ani în rest nu am mai avut nici o parte masculină bunicii au murit înainte de a mă naște, unchi doar cei prin alianță nu naturali mama și tata având doar surori.În rest am crescut cu mama, trei surori două mai mari una mică și bunica.

Nu pot să-mi explic de unde venea acel FIOR pe care la început nu îl băgam în seamă apoi mă cuprindea devenind mai puternic. Din cauza lui nu am putut interacționa cu fete mai mult decât discuții amicale sau colegiale și m-a făcut să mă blochez când am dat de permis traseul. De exemplu când am dat bacalaureatul și sala la permis nu am avut nici o problemă, nici o emoție le-am luat fără probleme fiind probe singuratice.

| Emma30555 a răspuns (pentru VgaRo):

Ești un om bun, nu ești singur din ce vad, ai familie, amici, în vacante mai poți merge și cu familia, surorile, etc. Cu fetele mai încearcă, poți vorbi și cu un psiholog sa vezi ce sfaturi îți dă

| Crackman a răspuns:

Gaby, citeste niste caeti de dezvoltare personala, schimba atitudinea si fii stapan pe tine, din momentul in care te vei iubi pe tine vine si fata.
Be strong

| FAndrei a răspuns:

Stiu prin ce treci, lasa-ma sa te ajut, scrie-mi in privat.

| FAndrei a răspuns:

Multi oameni de aici iti vor oferii sfaturi, pe care ei le consdiera corecte, multi vor fi doar rau intentionati, dar din pacate, majoritatea nu au trairile tale, nu iti cunosc experienta de viata, care din pacate te-a adus in punctul acesta, de dorinta de sinucidere. Eu am trecut prin aceeasi experienta, cand eram adolescent, pe langa un tata betiv, o mama vitrega, sarac si urat fiind, nu am avut vreo sansa cu vreo femeie, toate imi dadeau cu flit, ma respingeau, nu doar pentru felul in care aratam, dar si pentru felul meu de a fi, imagineaza-ti ce fel de om poate iesi dintr-o familie saraca dezbinata, cu un tata betiv care facea scandaluri si nu stia sa ofere nici un fel de sfat parintesc, de barbat. Maica-mea vitrega nu ii pasa de mine, se axa pe surorile mele vitrege... Am trait multi ani cu depresie, anxietate, durere in suflet, lucruri pe care multi nu le inteleg, si cred doar ca iti doresti atentie.
Eu unul am reusit sa ma schimb, eram predestinat sa fiu un ratat, dar mi-am dat seama ca viata nu e corecta, iar daca vreau sa obtin ceva de la ceilalti, trebuie sa stiu sa ofer si eu, asa ca am inceput sa citesc, sa ma documentez, despre cum sa evoluez ca barbat. Si pe scurt, chiar mi-am dat seama ca nu ne alegem mediul din care venim, cu oamenii care ne impacteaza inceputul vietii, dar putem alege sa ne schimbam, sa ne dezvoltam, iar daca tu nu faci nimic ca sa evoluezi, nu pui nimic pe masa in interactiunea cu ceilalti, inclusiv cu o femeie, aceasta nu te va baga in seama. Va trebui sa muncesti mai mult decat un baiat de bani gata, care vine si cu educatia la pachet de la parinti, si restul de oameni cu care se inconjoara. Invata sa vorbesti, invata sa te ingrijesti, lucreaza-ti corpul, învață sa te imbraci, gasesteti un scop in viata, nu lasa viata sa te duca unde bate vantul mai puternic, iar eu te asigur ca femeile te vor gasi atractiv, si vor veni singure spre tine. Daca nu faci lucrurile astea, si astepti sa se intample vreo minune, din pacate, viata nu e corecta, si nu iti va oferii, trebuie sa te ridici tu si sa iei ceea ce vrei.

| FAndrei a răspuns (pentru FAndrei):

Pe parte de seductie e un pic mai complex, trebuie cu adevarat sa stii sa vorbesti cu o femeie, si nu doar verbal, ci si paraverbal si nonverbal. Conteaza aspectul, nu te lasa pacalit, dar uneori il supraevaluam si nu reusim sa analizam corect interactiunea dintre un barbat si o femeie, si apelam la cea mai usoara forma de raspuns pentru care suntem respinsi ca barbati, sunt urat. Dar nu e asa, trebuie sa vii cu un pachet complet, ceea ce presupune masculinitate in the pure core, sa fii confident, sa fii politicos, dar in acelasi timp nu foarte politicos, sa ai propriile pareri, propria personalitate, propriile idei dupa care te ghidezi in viata, sa se simta din prezenta ta ca esti un barbat, nu un catelus care e fiert dupa femei, nu zic sa ascunzi asta, doar sa constietizezi ca e o femeie, nu vreo zeitate, si ca femeilor le place sa fie femei, sa fie protejate, sa se simta in siguranta langa tine, sa simta ca pot avea un viitor tata pentru copii lor, chiar daca e inconstient gandul lor. Femeile chiar nu pot fi mintite, esti efectiv transparent in fata lor, te simt cand esti fals, si incerci sa fii ceea ce nu esti, deci nu incerca sa pari ceea ce nu esti, daca esti sugrav, sau eu stiu, zi ca asta esti, daca nu vrei copii, zi ca asta vrei. Trebuie sa te joci cu emotiile lor, vor "romance", vor atentie, vor afectiune, vor complimente, dar trebuie bine dozate, pentru ca in acelasi timp nu vor un barbat catelus, care face tot timpul ce zic ele, sunt atrase si de bad boys, care le resping, se poarta urat cu ele, pentru ca femeile fiind mai emotionale, traiesc din momentele actuale, si vor fi atrase si de ce nu pot obtine, cum fac majoritatea oamenilor. Lasa-i si ei niste momente de nesiguranta, sa se intrebe, oare ma place, oare am zis ceva gresit, oare ce vrea de la mine, sa fii misterios e atractiv.
Stiu, multa informatie, poate pare ca ma contrazic, dar e mult prea complex subiectul si nu am reusit sa ofer destule detalii, dar tine minte, ca seductia e o arta, si ca oricine o poate invata, si este mai recomandata barbatilor care nu au avut un model masculin in viata lor.

| VgaRo explică (pentru FAndrei):

Mulțumesc voi pune in practica ce ai scris

| CleanHeart a răspuns:

Daca te plangi nu o sa-ti gasesti iubita pentru ca atitudinea asta nu atrage
Fetelor le plac baietii increzatori in ei si blanzi cu ele, pana nu iti schimbi atitudinea de victima la un baiat cu atitudine o sa ramai singur doar din cauza asta, nu din alte chestii ce tin de fizic sau mai stiu eu, tu decizi.

| ania a răspuns:

Roagă=te lui Dumnezeu pentru viitoarea ta soție și cțnd te simți pregătit pentru asta, poți căuta și site=uri creștine de matrimoniale. Tatăl meu a fost virgin pânp la 31 de ani când s=a căsătorit și înainte a mai întrebat doar o fată dacă vrea să intre în relație cu el și a fost refuzat. Ai toată viața înainte.

| TFL a răspuns (pentru ania):

Ati trebui premiata de site-ul asta va zic cu mana pe inima, acel comentariu fara sens, cand il trimiteti la manastire sa faca niste matanii, poate asa o sa isi faca o prietena? Un sfat asemanator am primit si eu de la maicamea, sa iau calea bisericii sau ceva genul, daca as fi facut chestia asta in maxim o luna eram aratat la stiri cum omoram femei in stanga si in dreapta... gata ne rugam la dumnezeu sa ne pice din cer nu, cand de fapt alta e situatia in cazului lui de fata

| TFL a răspuns (pentru ania):

Gandeste-te putin cate frustrari a acumulat baiatul asta in momentul de fata, iar un sfat ca asta iti zic eu ca il va enerva si mai mult