Mie mi se întâmplă foarte des sa am o mica scurgere de sânge înainte de a-mi veni ciclul propriu zis și nu sunt singura care are așa ceva.
Probabil ești speriată că e ceva brusc și nu ți s-a mai întâmplat, însa sinceră să fiu nici eu nu știu de ce se întâmplă asta, dar eu am, cred, peste 1 an de când am observat prima dată și nu pare să fie vreo problema(Intr un fel îmi convine că știu să mă pregătesc pentru ce vine
)
Nu te mai panica din nimic. Dacă nu ai simptome și ai făcut și 2 teste, poți să mai faci câteva daca vrei, diferite, dar probabil nu despre asta e vorba. (Mai contează și vârstă și cum reacționează corpul tau la anumite chestii)
O sangerare menstruala care se desfasoara in mod asemanator cu menstruatiile anterioare si care conform afirmatiei facute : ""...mi-a venit normal menstruaria si a durat 4-5 zile.Ar putea fi doar o sangerare peste sarcina?"" In mod absolut sigur NU poate fi o asa zisa... menstruatie falsa/peste sarcina. Faptul ca NU poate fi vorba de o sarcina in cazul tau a fost confirmat si de rezultatele NEGATIVE ale celor 2 teste de sarcina care fiindca au fost efectuate la momentul optim sunt VALIDE, VALABILE si CORECTE in proportie de peste 99%. Multa sanatatE!