anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mestruația mea nu este întocmai regulată, am aceste probleme de citiva ani și uneori pot avea mestruație de 2 ori pe lună,deci spontan se poate începe. Acum însă posed o problemă. Fac sex cu prietenul meu, protejat. uneori nu. însă el nu ejaculează în mine, ci o scoate mai devreme pentru ca cică să ne protejam. Ultima menstruație am avut-o pe data de 25 Iunie până pe 2 Iulie, deci efectiv a întârziat cam mult. Ce părere aveți, pot fi însărcinată sau e din cauza menstruației neregulate?

6 răspunsuri:
| Da5689 a răspuns:

Pai a ejaculat in tine, ai simtit ceva?

| Quassaar a răspuns (pentru Da5689):

Crezi că dacă a ejaculat o picătură doua trebuia să simtă ca un pumn în burtă? Ce naiba întrebare este asta?

| Quassaar a răspuns:

Coitus interruptus este printre cele mai ineficiente metode de contracepție. Nu vă jucați cu așa ceva. După ani de experiență poți încerca dar riscurile sunt cele mai mari. Fetelor, obligati-va iubiții sa folosească prezervative. Pentru câteva minute de extaz nu merita să-ți nenorocești viața fizic și psihic.

| Louisa291 a răspuns (pentru Da5689):

Nu! Am menționat că nu.

| Louisa291 a răspuns (pentru Quassaar):

?

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Louisa291):

Tu nu o să îţi dai seama în veci că a ejaculat sau nu. Dacă s-a masturbat înainte să faceţi sex si se nimereşte să fii in perioada fertilă, ai toate şansele să rămâi gravidă. Trebuie să renunţaţi la sexul neprotejat, mai ales din cauza ciclului tau neregulat.