| lostlife a întrebat:

O intrebare puțin absurdă dar interesantă poate... Fetelor, așa in general, voi ce gen de băiat ati prefera intr-o relație?
1. Băiatul care e asa mai sărac, care nu prea muncește, șmecher, tupeist, genul badboy care are in spate un istoric mare de relații, acela care i-au trecut prin pat un număr mare de fete.
Sau
2. Un băiat cu un statut financiar decent, care muncește zi de zi, se străduiește tot timpul sa fie bine, cu o igienă si o vestimentație de admirat, doar că este timid nu tare, mai mult retras, foarte sincer, cu un istoric de relații aproape nul, fără experiență, dar mai ales virgin la o vârstă cam înaintată din motive inexplicabile. Ce ați alege?

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru lostlife):

Astea sunt basme

| Plato a răspuns (pentru GirlOnline81):

E tot ce trebuie sa faca? In aia consta relatia?

| GirlOnline81 a răspuns (pentru Plato):

N-am scris nicaieri asa ceva, iar daca am facut-o, te rog arata-mi si mie. Dar eu sunt acel gen de persoana care stie si accepta ca principalele motive pentru care o relatie se destrama sau nu dureaza sunt legate fie de partea financiara (neajunsuri sau de prea mult), fie de sex. Tu poti accepta asa ceva?

| Plato a răspuns (pentru GirlOnline81):

Eu prin "relatie" inteleg ceva mai mult decat "Vrei sa fii prietena mea? Da.". Prin relatie inteleg o conexiune, nu un accept. Relatia exista cu mult inainte de acel "Da.". Deci nu, nu pot sa accept ca o astfel de relatie poate fi destramata de motivele alea.
Insa, pot sa accept ca modernele contracte sociale numite inexplicabil "relatii" se pot destrama din cauzele alea. Dar nu as putea fi vreodata in asa ceva.
Banii si sexul nu pot concura cu iubirea adevarata, irefutabil. Atat timp cat omul acela reprezinta ceva pentru tine, e sufletul tau pereche, mi se pare ridicol sa conteze ca trebuie "sa-l inveti" sa faca sex. Consider ca e un caz in care e complet irelevanta aptitudinea aia. Simpla prezenta a unei astfel de persoane trebuie sa-ti para infinitul, fara a fi nevoie de o prestatie demna de Johnny Sins.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru Plato):

Plato, iarta-mi indiscretia, iar initiatorului acestui topic faptul ca deviez de la subiect, esti casatorit?
PS: nu-i nicio suparare daca, din diverse motive, nu vrei sa raspunzi.

| lostlife explică (pentru Plato):

Mi-aș dori mult sa fie basme happy

| GirlOnline81 a răspuns:

Întrebarea era pentru Plato. De tine am înțeles ca nu ești căsătorit happy.

| lostlife explică (pentru GirlOnline81):

Scuzehappy

| Emma30555 a răspuns:

Eu cred ca multe fete vor alege 1 pentru ca un tip cu experienta, are mai multa vrăjeală, tocmai ca are experienta știe sa între pe sub pielea unei fete, în plus fiind mai curajos mai tupeist va avea mai multe șanse, tipul timid are nevoie de o fata care sa facă ea primii pași, sa inverseze un pic rolurile. Nu înseamnă că tipul 2 de bărbat nu poate fi ales, desigur ca poate deoarece are potențial dar trebuie sa aibă un pic de curaj, măcar sa arate ca ii place de o fata

| lostlife explică (pentru Emma30555):

Într-adevăr așa este in ziua de azi, acum dacă aș găsi pe cineva după 10 ani de singurătate aș ști sigur ce am de făcut, ceea ce m-a doborît m-a făcut mai puternic, de curaj nu se mai pune vb*