anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!happySa va povestesc.Deci imi place de un baiat...de un coleg de clasa.Il cunosc numai de un semestru(o venit la noi din sem 2 din a9-a si acum sunt a10a) si nu prea am vorbit cine stie ce cu el.Numai ca de la un timp ne holbam unul la altul.Cateodata se uita fix in ochii mei mult! Si cand merge la tabla, dupa ce gata de scris se uita la mine si dupa aia se duce la loc.Si tot timpul unde sunt eu ii si el. Daca eu sunt pe hol ii si el, daca merg afara ii si el, daca stau in clasa vine si el.Pana aici as putea sa zic ca ii place de mine. Dar de ce nu mai face si altceva? adica sa vorbeasca cu mine. Timid nu ii ba chiar ii genu ala de baiat care are incredere in el si nu ii emotiv. Ce sa fac? As vrea sa vorbesc ceva cu el dar ce?thinking

Multumesc mult pentru sfaturi si pentru ca v-ati facut timp pentru problemele mele. Funda+vot!:*

Răspuns Câştigător
| PatyKan a răspuns:

Poate ii e frica sa iti spuna ce simte pentru tine de teama ca l-ai putea respinge. Totusi, daca si tie iti place de el mai arunca-i si tu cate'o privire sau mai glumeste si tu cu el. sa vada ca nu iti e indiferent.
Poate este vorbaret si sociabil, dar in interiorul lui poate fi putin timid, mai ales cand este vorba sa isi arate sentimentele.happy
Oricum ar fi, mult succes si sa ai grija fiindca daca nu va merge relatia asta, voi o sa va vedeti in fiecare zi...happy
Dar ai doar o viata, nu? E decizia ta, dar eu zic ca merita sa iti asumi riscul astawinking

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ii e teama sa nul refuzi dai si tuh semne ca il placi.

| lolly a răspuns:

Nu este nici o problema, pai in primul rand asteapta-l tu! Va trebuii sa-l cunosti, ca lumea, sa fi sigura ca te placa, si ca este un baiat care te meritatongueDaca nu va iesi cu bine `posibila relatie`, tu vei sta cu el de acum inainte 2 ani, si nu cred ca-ti va convenii sa-l vezi in fiecare zi. Sa suferi si sa plangi. Gandeste-te bine, asta este o alegere grea. si trebuie bine gandita.

| IMC90 a răspuns:

In relatii e ca la sah. Cine face prima mutare are avantaj. Daca stii sa gestionezi bine situatia castigi meciulwinking Deci gandeste-te la ''un plan de actiune'' si pune-l in aplicare. Daca astepti sa faca el prima mutare, ai putea sa te trezesti la facultate laughing

| GiuliGiuliano a răspuns:

Pai e posibil sa te placa insa ii e rusine. Poate e timid.Eu zic sa vorbesti cu el ca sa afli sau sa incepi un subiect in care ajungi sa fiti prieteni.Ma rog...din prieteni vin cele mai bune relatii. Funda?