Poate ii e frica sa iti spuna ce simte pentru tine de teama ca l-ai putea respinge. Totusi, daca si tie iti place de el mai arunca-i si tu cate'o privire sau mai glumeste si tu cu el. sa vada ca nu iti e indiferent.
Poate este vorbaret si sociabil, dar in interiorul lui poate fi putin timid, mai ales cand este vorba sa isi arate sentimentele.![]()
Oricum ar fi, mult succes si sa ai grija fiindca daca nu va merge relatia asta, voi o sa va vedeti in fiecare zi...![]()
Dar ai doar o viata, nu? E decizia ta, dar eu zic ca merita sa iti asumi riscul asta
Nu este nici o problema, pai in primul rand asteapta-l tu! Va trebuii sa-l cunosti, ca lumea, sa fi sigura ca te placa, si ca este un baiat care te merita
Daca nu va iesi cu bine `posibila relatie`, tu vei sta cu el de acum inainte 2 ani, si nu cred ca-ti va convenii sa-l vezi in fiecare zi. Sa suferi si sa plangi. Gandeste-te bine, asta este o alegere grea. si trebuie bine gandita.
In relatii e ca la sah. Cine face prima mutare are avantaj. Daca stii sa gestionezi bine situatia castigi meciul
Deci gandeste-te la ''un plan de actiune'' si pune-l in aplicare. Daca astepti sa faca el prima mutare, ai putea sa te trezesti la facultate
Pai e posibil sa te placa insa ii e rusine. Poate e timid.Eu zic sa vorbesti cu el ca sa afli sau sa incepi un subiect in care ajungi sa fiti prieteni.Ma rog...din prieteni vin cele mai bune relatii. Funda?
codrinbakasigmadaddy întreabă: