| catalin_8409 a întrebat:

Buna-seara, in urma cu ceva timp am cunoscut o fata care mi-a dat ceva batai de cap tongue ......desi nu ne-am intalnit mai deloc, nu stiu ce m-a facut sa imi placa atat de mult de ea, sa ma atasez atat de tare, nu pot sa imi explic chestia asta.Ea nu este din acelasi oras ca mine, chestia e ca de la o vreme buna nu am mai vorbit...mi-a explicat cum stau lucrurile, intrebarea mea este : mai are rost sa ii las un mesaj de ramas bun? o seara linistita

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! happy Stiu prin ce treci... tongue Deci ideea e: De ce sa nu mai vorbiti? laughing Frate, sunt exact in aceeasi situatie ca tine happy Daca tot o iubesti atata, asteapta pana la momentul potrivit. Spune-i sa fiti doar prieteni, si poate va veti intalni in real happy Deci, nu iti lua ramas bun de la ea tongue Spune-i ca veti fi doar prieteni si atat. big grin Deci: Daca o iubesti, nu renunta la ea. Continua sa fii prietenul ei, fa-i complimente, si spune-i ca e doar de prietenie, si mai multe din astea, pana cand va vedea asta happy Si te va accepta tongue Mai pe scurt, ca sa intelegi mai bine laughing :

Nu renunta la ea! Ramaneti prieteni si apropie-te de ea, foarte, foarte incet. happy La un moment dat, veti fi impreuna tongue.

(P.S.: Si pe mine ma cheama tot Catalin laughing)) Ce coincidenta)

| catalin_8409 explică (pentru anonim_4396):

Salut cata happy (pe ea nu o cheama bianca? laughing ) mda...pai, poate daca as stii ce simte in momentul de fata ar fi mult mai usor, probabil ca o sa ii las un mesaj gen : uite ce melodie frumoasa am gasit (eu i-am facut o melodie) personala cum zicea ea laughing) iti doresc numai bine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru catalin_8409):

Nu o cheama Bianca laughing Si tie numai bine happy

| BiancaAna a răspuns (pentru catalin_8409):

Deci faci cea mai mare prostie, las-o cu melodiile laughingStiu si mie imi place numele meu! tongue Am fost si eu in aceeasi situatie ca ea, ne disperati, daca va spunem ca nu mai vrem sa vb cu voi nu mai insistati! Nu ai cum sa o iubesti, nici macar nu te-ai vazut cu ea ma man!laughingO aberatie, te minti singur!winking

| catalin_8409 explică (pentru BiancaAna):

Mda Ana asa e...ar fi foarte frumos sa gasesti un baiat care sa iti placa enorm si sa iti spuna ca nu are chef de tine sau cv de genu, dar na... nu este tot timpul cum vrem noi. Nu stiu cu ce am disperat-o ca i-am trimis un mesaj la 2 saptamani, putea sa imi zica sa o las si gata, dar nu a facut-o. Scuze daca te-am enervat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Catalin! Nu o asculta straight face Chiar daca ai intalnit-o in real sau nu, dragostea tot existawinking.

| fetitzabunasinebuna a răspuns:

Sii mie imi place. de fapt, ador pe cineva pe care nu l-am vazut face to face, doar pe facebook si am vorbit doar pe messenger, si nu suntem impreuna acum, doar dupa ce ne vedem. adica, atunci cand merg eu la liceu. oricum, ea nu vrea sa fie cu tine, ce lucrurii ti-a explicat? Ca nu vrea sa aiba o relatie la distanta? sau ce? oricum. daca... nu vrea sa fie cu tine, ar trebui sa-i spui ca ti-a parut bine de cunostinta, ca este o fata dragutsa, sa aiba noroc in viata, toate cele buna. stii chestii din astea de final. bafta!

| catalin_8409 explică (pentru fetitzabunasinebuna):

BunA...nu mi-a spus direct ca nu vrea sa mai vorbeasca cu mine, doar ca eu i-am compus o melodie in care ii spuneam multe (mi-a spus ca ii place) dar imi spunea ca a cunoscut pe cineva..extraordinar..sii mi-a spus ca ramanem prieteni dar nimic mai mult, chestia e ca de atunci nu prea am vorbit..asta e, naspa sad

| fetitzabunasinebuna a răspuns (pentru catalin_8409):

Pff.sigh Se intampla des ca. o anumita persoana sa se indragosteasca de altcineva, si sa provoace suferinta altei persoane. Oriicum, treci peste, viata merge inainte indiferent daca esti cu ea sau nu! Bafta multa!

| catalin_8409 explică (pentru fetitzabunasinebuna):

Mersi frumos happy seara frumoasa!

| fetitzabunasinebuna a răspuns (pentru catalin_8409):

Cuu placere, multumesc la felwinking

| CGF31 a răspuns:

Buna seara Catalin.
Am mai intalnit persoane care comunica cu alte persoane care nu sunt in acelasi oras, insa nu inteleg cum poate exista intelegere pe cand orasul tau e plin de persoane cu care te-ai putea intelege si chiar intalnii?!
Nu cred ca trebuie sa ii dai mesaj de adio... fiecare persoana are viata personala... Stii cum vad eu relatiile la distanta? La distanta toti 4 sunt fericiti!
See'ya

| BiancaAna a răspuns:

Nu trebuie sa pui suflet in ceva care probabil nu o sa se intample! Ma man e din alt oras, nu se muta pentru tine! Asta e adevarul, stiu, crud! Probabil si-a gasit pe altcineva! Nu are rost sa-i lasi vreun mesaj, nu a fost nimic intre voi, o sa creada ca esti cam truli!

| catalin_8409 explică (pentru BiancaAna):

Mda bianca, asa e...mi-a spus chestia asta, dar desi nu am lasat sa se vada am refuzat chestia asta....stiu ca o sa il aiba pe acel ""extraordinar"" dar spre sa ramanem prieteni. O seara buna Bianca (bibi tongue )