|

Bună seara. Până acum, eu și partenerul meu am folosit mereu prezervativul Extra Safe de la Durex, dar am vrea totuși să experimentăm și ceva nou, eventual ceva mai subțire. Este adevărat că prezervativele celelalte (diferite de Extra Safe) se pot rupe mai ușor?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

NU este adevarat, fiindca presupunere se bazeaza pe o idee falsa. Toate prezervativele indiferent de marca si producatorul lor, trebuie sa treaca peste examinarea foarte dura prin testele de rezistenta la care sunt supuse in privinta lungirii, largirii si a ruperii lor. In toate cazurile in care prezervativul folosit este ales corect si astfel are marimea potrivita pe grosimea penisului deci se potriveste perfect pe penis precum ''o manusa'' si este perfect intins fara nicio cuta si strange penisul suficient de tare, in acel caz prezervativul va ramane intotdeauna intreg/intact si nemiscat pe penis, pana la terminarea sexului. Doar asa chiar si atunci cand penisul incepe sa-si piarda erectia, prezervativul va ramane bine fixat pe penis si nu va aluneca de pe acesta, astfel ca nici atunci sperma ejaculata in ea NU se va scurge afara pe langa sau pe sub inelul existent in capatul lui, astfel ca NU va exista nicio posibilitate de a se rupe si sa apara posibilitatea de a se putea forma o sarcina. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Salut! Cu cât este mai subțire cu atât este mai ușor de rupt. Dar nu prea se simte diferenta dacă este mai gros sau mai subțire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti recomand Durex Feel Thin. Sunt subtiri /sigure/lubrefiate/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează