Dacă ziua a 5 a ai numărat ca primă zi cea în care ai inceput să sângerezi, în mod normal n-ar trebui să fie perioada fertilă deci sunt șanse foarte mici
Da,poți. Ovulatia se întâmplă cu 5 zile după menstruație, iar spermatozoizii trăiesc cam 5 zile în vagin/uter. Plus când ești pe ciclu exista șanse mai mari să ramai cu o infecție vaginala. Folosiți prezervativ. Dacă vrei să afli dacă ești însărcinată, du-te la ginecolog după o săptămână. Vede mai repede decât un test de sarcină
Ce inseama pentru tine ziua 5 a ciclului?
Asta este a doua oara in 3 zile, despre ce intimplare vorbesti?
Foarte rau a facut!
Imediat dupa menstruatie, uterul nu este pregatit pentru o sarcina, sansele sunt mici, dar ele exista. Mai ales daca ai ciclu neregulat, nu poti sti cand esti la ovulatie.
Protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Este evident ca partenerul tau nu te protejeaza.
Imi place: toate femeile dau sfaturi, dar nu stiu nimic.
Totul depinde de marimea ciclului menstrual, adica nr. de zile dintre prima zi a doua menstruatii consecutive.
Ziua a 5 din ciclu (de la prima zi de menstruatie) este ultima zi sterila daca ciclul menstrual este de 23 de zile si mai mare. Asta daca ai ciclul regulat.
Bună! Am o întrebare am am luat pastila de a doua zi acum 5 zile Și fix acum 20 de minute mi-a venit stopul este normal este de la pastila aceea?