Niciodata nu o face intr-un loc public pentru prima oara cu o fata. Mai bine intr-un loc izolat unde esti sigur ca nu va vede nimeni. Astfel se va simti in siguranta ca altii nu o sa isi faca o impresie gresita despre ea.
Nu conteaza diferenta de 2 luni. E nesesizabila!
E foarte posibil sa te placa si ea. Mai incearca o data, dar nu fii foarte evident. Eventual scoate-o in oras si incearca sa aduci vorba despre momentul respectiv si intreab-o de ce te-a respins. Daca nu te place in sensul ala, atunci iti va spune sau iti vei da seama. Fiindu-ti prietena buna poate va face haz de necaz. Bafta!
Buna.
Se poate ca da, daca nu s-a impotrivit la sarutul care vrei sa il dai .
Apropo, 2 luni?!, foarte putin, este bine. Intre mine si prietenul meu este diferenta de 1 an . Bafta :*
Paa.
Scuza ma dar cred ca ai o varsta foarte frageda nu i asa? Bine inteles ca te place si inca foarte mult! Te a impins pentru ca i-a fost rusine sa va vada ca va sarutati Data viitoare sa nu mai fi atit de retras si sa o saruti convingator si pasional ok? Ai grija de ea si de tine! Te place foarte mult te asigur de asta!
Cele doua luni puteai sa nu le mentionezi deloc,fata te place, e foarte clar!
Nici o fata nu ar accepta sa fie sarutata de un baiat pe care nu-l place, nu stiu cum de nu realizezi singur lucrul asta!
Bafta sa ai!
Vaaaai 2 luni de ce nu i-ai zis lu taso sa o f*uta pe masa mai repede
). Te place dude