|

Cred ca ma indragostesc de un boboc. Un boboc in genul fuckboy, care se da la toate dar nu o vrea pe niciuna. Un boboc care mi-a intrat in cap si nu vrea sa mai plece. Eu sunt a 10a, el a inceput acum a 9a. Avem prieteni comuni, colegii mei sunt prieteni cu el. L-am vazut ca se uita dupa mine, vine si sta in acelasi grup ca mine, langa mine. Se da langa mine mai mereu. Miercuri am tot trecut unul pe langa celălalt, nu ne-am bagat in seama nu nimic.

Si in penultima pauza, a venit la noi in clasa si eu eram cocotata cu fundul pe catedră, un coleg pe scaunul profesorului cu o colega in brate si un alt coleg langa. Si cand a venit a stat vreo 5 minute si s-a intins pe catedra, de-a binelea, cu capul aproape pe picioarele melelaughing si m-am ridicat sa inchid usa si mi-o zis colega aia ca s-o ridicat si s-o uitat dupa mine si o zis "unde merge" si mi-o zis sa vin inapoi, m-am pus inapoi si si-o pus capul la loc, se uita la mine de jos si si-o bagat degetu mare in guralaughing adica pe bune? şi l-am întrebat de vreo 2 ori de ce se uita asa la mine şi dupa i-am pus mana deasupra ochilor si mi-o luat-o el si mi-o pus-o la el pe fata, peste ochi. Nu mi-a batut inima atat de tare niciodata, pot sa jur.

Am stat asa vreo 5 minute pana s-o sunat. Dar se da la toate fetele cand e la mine in clasa si stie ca il vad. Nu stiu, ori le face numai sa vad eu ori le face ca asa face el. Eram langa o colega si i-o facut cu ochiul, cand sunt aproape de ei vorbeste de toate fetele şi stateam pe calorifer la geam langa 2 colegi care-s prieteni cu el şi-o venit, mi-o luat piciorul, s-o pus langa mine si mi-o pus piciorul pe el. Si conversatia noastra a fost exact asta am zis eu "No" da in gluma si el o zis "credeam ca vrei sa stai bine" si i-am zis "stateam bine inainte sa vii tu" si el o zis "asta mi-ai dat-o direct in inima" si i-am zâmbit şi dupa am plecat de acolo. Cred ca s-o prins ca nu-mi convine sa se dea la altele si cred ca a vazut ca m-am racit de el din momentul in care am vazut ca umbla dupa mai multe. Dar e si un dar, pe niciuna nu o atinge asa cum ma atinge pe mine. Cu ele zambeste, vorbeste, le face cu ochiul si atat. Cu mine v-am zis ce face... o parere? Ceva? Ma place, nu ma place? Cred ca o sa ma aleg cu o inima franta si atat...

6 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Oh, draga de tine, mi se pare și drăguț, dar și riscant. Riscant din cauza ca te poți alege cu inima frântă, exact cum ai relatat. Sa meditezi mai profund asupra actiunilor sale si gândește nu de doua ori ci de trei, patru ori inainte de a-i da un raspuns chiar și la cele mai banale întrebări sau acțiuni. Fii atentă si deșteaptă. Lasa-te curtată, sa comunici si cu altii si sa vadă ca te simți bine si in preajma altora, atunci fii atentă la mimica feței, dar si la comportamentul sau. Uneori poti fi rece si indiferenta. Sa spun...hm, puțin "bipolara". Oarecum laughing. Când da, când nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Kolibri07):

Asa am fostlaughing pot sa jur ca m-am topit la faza cu mana pe ochi, a fost primul moment in care ne am atins si am fost... uaulaughing) dar apoi cand am vazut ca se da la altele pe langa mine am inceput sa il ignor, sa nu l bag in seama si sa i mai arunc si privi urate cateodata, dar si zambete, desigurlaughing la faza cu piciorul eram nervoasa, ii facuse cu ochiul unei colege care era langa mine si el era in fata mea. Si cand am vazut am dat sa plec si ea s-a dezechilibrat putin si a zis in gluma "mai usor" si cred ca si a dat seama si el. Dar ma jur ca n-am vrut s o ating, n am nimic cu ele, am ce am cu el si atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

I-ai atras atenția că te lași greu și te vede ca pe o provocare, nu știu dacă e vorba de ceva sentimente și la cum e el, și dacă are ar părea că are sentimente acu, probabil când ai lăsa garda jos și ar fi ceva între voi s-ar plictisi când te-ar vedea că începe să-ți pese și că ai devenit ceva ușor obținut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Adry05):

Nu stiu ce sa cred sau sa spun, de aia cer si pareri aici; cred ca ma place, dar nu vrea sa se arate. Adica cu restul fetelor doar zambeste, vorbeste si atat, dar cu mine are si mici gesturi. Si ma priveste. Si se da la altele doar atunci cand stie ca il vad, adica asta mi-au zis multi... daca vrea sa ne jucam, ne jucam, nu-i problema, ca si eu stiu cum. O sa i-o intorc oricum, sa vedem cine plange la urma daca asa sta treaba. Sper totusi sa fie in favoarea mea, caci sunt sigura de pe acum ca una din pers care o sa fie varza o sa fiu eulaughing si si daca o sa fie sa vorbim, are de umblat mult, caci au mai fost ca el destui, dar pe ei nu i-am placut. Si nici de lasat nu ma las, daca am 16 ani aproape si n am avut relatie inca inseamna cevalaughing)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am citit tot dar am inteles ideea. Se uita după tine pentru ca probabil il atragi asa cum l au atras sexual si restul fetelor. El nu cauta o fata speciala ci sa experimenteze. Dacă tu il placi, sa stii ca n ai fost singura care l a plăcut si daca ai impresia ca poti schimba un om, mai bine renunți, fiindcă oamenii se schimba doar cand voi ei, nu altii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Donsavas):

Nu doar ca se uita dupa mine, fata de mine face si unele gesturi mai "afective", daca pot sa le numesc asa. Din prima zi am obs ca ii fug ochii dupa mine, pe restul nu le-a prea bagat in seama decat după ce a fost primul moment, cel cu mana pe ochi. Si pe ele nu le atinge, adica multe persoane care au obs asta mi-au zis ca se vede ca pe mine m-ar place... dar cred ca vrea sa vada daca si eu il plac, caci am fost cam rea cand i-am zis la faza cu piciorul. Si m-am uitat urât de multe ori cand am vazut ce face, am plecat din locurile in care statea el si nici nu il bagam in seama daca ramaneam acolo. O sa incerc sa ma dau pe langa alti baieti... sa i vad reacția, nu stiu dar sper sincer sa ma aleg cu ceva din asta si nu cu o inima zdrobita. E primul baiat pe care chiar il plac, odata cu asta mi-am dat seama ca ceilalti baieti cu care DOAR am vorbit n-au insemnat nimic, caci nu am stat cu niciunul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează