Pai nu ar fi nevoie sa te desparti de el pentru ca asa sunt baietii.Da nu-ti face griji daca ti-a spus ca te iubeste NON STOP atunci inseamna ca esti ceva cu adv in inima lui.ar trebuii sa incerci sa... nu stiu sa il ignori si tu si vezi reactiile sau te duci pur si simplu la el si ...intreabal
Cred ca conteaza mai putin de cate ori iti spune ca te iubeste, principalul e sa dovedeasca, problema e ca din cate zici tu nici cu faptele nu sta prea bine.
Poarta o discutie serioasa cu el si spune-i ce te deranjeaza, daca isi va da interesul sa rezolve "problema" inseamna ca tine la tine, daca e ignorant, nu prea mai are rost sa suferi...
Apropo subsemnatu talentatu a mai fost ceva dar de mult si mi-a spus el ca nu prea a contat ca a stiut ca a fost o joaca adica l-am pupat pe cel mai bun prieten al lui :
Sti e chestia aia gen : iti dai seama de ceea ce pierzi abia dupa ce pierzi... eu zic sa incerci sa ii demonstrezi ca doar el conteaza pentru tine
Bai ai 2 optiuni una ai facut u ce va ce la suparat sau a 2 vrea sa se dea mare in fata prietenilor si din astea cand sunteti nu mai voi e alfel dar cand e si cu iei se raceste
Ba dc ne minti daca vroiai sa te ajutam cu un sfat trebuea sa ne spui adevarul...
De la un sarut pe obraz nu e prost sa fie asa sigur a fost mai mult