| Th3QuickyB0y a întrebat:

Buna TPU. Am o problema cu care ma confrunt de la inceputul acestei veri. Am o colega de clasa cu care am inceput sa ma cunosc foarte bine, ne-am atasat unul de celalt. Ne placem amandoi, de multe ori am vrut sa ne-o spunem doar ca suntem timizi. Ambii am aratat-o cat de mult tinem unul la celalalt doar ca suntem timizi. Sper ca imi puteti da un sfat ceva. A, da, tin sa precizez ca maine ma duc in oras cu ea si cu inca un prieten la un film, ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| rockblu29 a răspuns:

Invita fata in oras si ia-o de mana de la inceput, doar voi 2, jucati-va jocuri impreuna (ping pong, biliard, bowling, orice vrea si ea), invit-o intr-un loc frumos din natura (un parc, un lac, sa se vada apusul) si intindeti-va jos sau stati pe o banca si ia-o in brate si vorbiti asa, apoi cand simti ca vrei sa o saruti, fa-o. Pentru maine la film: pune bratul in jurul ei pe parcursul filmului, sa stai cat mai aproape de ea, si dupa film fa-i vant prietenului tau (poti vorbi cu el inainte sa nu se supere) si spune-i fetei ca vrei sa va mai plimbati si ia-o de mana, ce naiba, tu trebuie sa fii barbatul; si o poti conduce in parc, si faci ce ti-am zis mai sus, sau o conduci tu acasa. A, si inca ceva: pe viitor la urmatoarea intalnire, cand mergi sa o iei de acasa, adu-i un buchet frumos de flori, daca nu te pricepi la flori spune-i floraresei sa iti faca un buchet frumos de 50 de lei pentru o prietena, si da-i fetei florile cand o iei de acasa, sa ii fie usor sa le puna direct intr-o vaza, sa nu cumva sa pui fata sa care ditamai buchetul 3 ore dupa ea pe strada. O sa aprecieze. Succes!

4 răspunsuri:
| LionTrap a răspuns:

Amandoi sunteti atasati, trebuie sa fi mai tare sa infrunzi timiditadea (fara un prieten and etc...) asa sa puteti face o relatie, si ducetiva singuri la film rolling on the floor sper ca am fost de ajutor

Răspuns utilizator avertizat
| CosminCD a răspuns:

Prinde un moment de discutie doar tu cu ea si spune-i ce ai pe suflet. Sa stii ca e cel mai bine sa-i spui ce crezi despre ea. Nu tine in tine. Stiu ca e greu sa faci primul pas, dar daca tu tii la ea, atunci vei face acest pas. Succes!

| Adriann92 a răspuns:

Stau tu in mijloc și va fi bine