anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie in secret cu o fata de cateva saptamani pentru ca maicasa nu ma accepta.asi dori si eu ceva sfaturi de la cei care ati trecut prin asa ceva, adica ce lucruri ar trebui sa facem.suntem ambi in aceeasi localitate mica.ne intalnim in fiecare zi, mai vine ea la mine in timpul zilei cateoda dar in rest seara cand se intuneca cam 1 h.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mentineti relatia in secret pana ajungeti majori si apoi nu mai exista restrictii.

| Heys a răspuns:

Mama ei nu te accepta pentru ca vrea sa o protejeze incearca sa fi si tu tandru cu ea si sa te duci si u la ea sa vada maicasa ce baiat esti dar daca vrei sa faci sex din prima nu o sa te accepte mai bine punete bine si cu maam eibig grin PS big grinepinde si cum e masa si eu am avut o fata nu era cu mine dar era prosta rau mama ei laughing nu aveai ce ii face

| mihaeladulcikk a răspuns:

Iti dau un sfat,incearca sa o uiti,deoarece nu puteti sta ascunsi la nesfarsit,plus ca maica-sa nu te accepta...ea normal ca pe mama ei o va asculta, iar tu vei ramane cu ochii in soare, eu stiu de la fratele meu...a