Fiindca testul de sarcina a fost efectuat in a 15-a de la data calculata de producere a ovulatiei, adica in ziua urmatoare zilei calculate de incepere a menstruatiei, rezultatul obtinut poate fi fals NEGATIV datorita faptului ca garantia de acuratete/precizie a rezultatului obtinut este de circa 60-70%. Fiindca testul a fost efectuat cu 7 zile inainte de momentul in care rezultatul este garantat 100% VALID/VALABIL si sigur corect, poate exista si posibilitatea ca durerea resimtita sa se datoreze existentei unei sarcini. Deci NU se poate exclude existenta sarcinii deoarece de regula/de obicei pana in a 15 zi de evolutie, adica pana in momentul efectuarii testului, se prea poate ca sarcina sa nu fi reusit sa produca cantitatea suficienta de hormon hCG care sa poata fi detectat de substanta din tester si rezultatul sa fie unul FALS NEGATIV. Testul care sa aiba REZULTATUL cu adevarat CORECT trebuie repetat in data de 2/3 Decembrie. Multa sanatate!
Ce dracu? Am facut-o protejat totusi nu prea cred ca as fi insarcinata :-) pentru ca daca o faceam fara protectir nu isi dadea drumu in mine;-)
După cum descrii tu nu este exclus să fii însărcinată! Ce si cum nu stiu ca nu am fost acolo dar, alt motiv sa te doară sânii asa dintr-o dată chiar nu vad.