| yoyo14 a întrebat:

As vrea sa imi dati niste sfaturi, ce as putea sa fac ...ca sa uit pe cineva! Ma refer la persoana iubita.sad!

Răspuns Câştigător
| LoveDee03 a răspuns:

Stiu e greu,dar viata merge inainte,cu timpul amintirile se vor spulbera dar tot iti ramane in suflet,nu incerca sa uiti persoana iubita fiindca o sa iti faci mai mult rau,va trece de la sine chiar daca o sa iti mai amintesti acum ce poti face este sa treci peste(stiu ca este foarte greu)stai cu prietenii si ocupate de alte probleme cu care sa iti petreci majoritatea timpului, asa vei uita macar pentru o secunda de acea persoana, succes!

3 răspunsuri:
| ILoveMoon a răspuns:

Iti faci o prieten/a, faci conversati cu alte fete ori baieti si o sa o uiti cu timpul timpul le vindeca pe toate stai linistit/a

| AnemonaPetre a răspuns:

Cu timpul o sa uiti, si o sa-ti aduci aminte cum ai putut inainte sa suferi atat pentru nimic, spun din experienta sad toate fetele inteleg asta

greece12
| greece12 a răspuns:

Cand inima e ranita,pui mintea la treaba!
Iti prinzi gandul alunecand spre el? Auzi o melodie care-ti aminteste clipe fericite? Vezi o scena,un loc,orice care te doare?
Obliga-ti mintea sa fuga in alta parte!
Distrage-i atentia inimii,e un mic "siretlic" de autoaparare!
Cauta sa iesi mult la aer,sa-ti oxigenezi creierul,sa faci numai lucruri care iti plac cu adevarat,care te bucura pe tine si,incet, incet, va trece.Sau va durea mai putin!
Pentru ca rana, chiar daca se vindeca, ramane cicatricea.Si,inveti sa traiesti cu ea!