|

Bună TPU, dacă menstruația vine pe 13 îmi puteți spune când este perioada fertila și nefertila?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vei citi al 2-lea raspuns transmis la urmatoarea intrebare probabil vei reusi sa intelegi care sunt conditiile necesare de a fi cunoscute pentru a se poate formula si oferi un raspuns :
https://:///......nand-cont/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa pe ''ghicite'', in cel mai bun caz se poate formula o simpla parere sau poate o presupunere, care va fi in mod sigur cu totul subiectiva si fara nicio valoare in aceasta privinta. Trebuie sa stii si sa intelegi faptul ca pentru a formula un RASPUNS care sa fie obiectiv si pe cat este posibil si corect trebuie sa fie pezentate datele minim necesare dar concrete ale ciclului menstrual :
-- tipul ciclului menstrual de a fi : REGULAT sau NEREGULAT,
-- data (exacta) la care a inceput ultima menstruatie.
-- data la care ar urmat sa porneasca viitoarea menstruatie,
Doar daca vei prezenta aceste informatii strict necesare se va putea formula un raspuns, privind momentul in care are loc OVULATIA si care este PERIOADA FERTILA a ciclului respectiv, insa cu precizarea expresa ca ciclul menstrual trebuie sa fie in mod obligatoriu de tipul REGULAT. In caz contrar vei primi doar simple presupuneri sau pareri cu totul subiective si lipsite de orice valoare. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este aplicație pe telefon "calendarul meu, "introduci ultima menstruație. Si îți calculează automat următoarele zile fertile/nefertile/ ziua cu ovulație, si cand vei avea următorul ciclu. Sper ca ti am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează