|

Buna TPU! Deci... In trecut erau 4 baieti mai buni prieteni, si nu s-au certat niciodata, iar ei s-au cretat din cauza mea acum 2 ani, cei 4 baieti erau : Ionut, Radu, Andrei si Catalin. Am fost cu 2 dintre ei. Cu Ionut am fost de 2 ori, iar prima data a fost pentru ca m-a obligat cea mai buna prietena a mea, care atunci era cea mai buna prietena a lui. Cu Radu am fost toata vara, si am tinut la el enorm, dar s-a mutat si nu am mai tinut legatura pentru ca e un BOU. Andrei tine la mine de 2 ani, dar nu simt nici o atractie pentru el, m-a rugat, m-a implorat dar tot ''nu'' am zis. Cu Catalin e o chestie dificila, el e RETARDAT in adevaratul sens al cuvantului, adica ma obliga sa il pup, si daca nu ma loveste sad Eu il urasc sad... Deci vreau sa stiu. Ce parere aveti? Eu tot vinovata ma simt ca ei s-au certat din vina mea, chiar si daca au trecut 2 ani.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca s-au certat din cauza ta,nu erau prieteni,sa fii sigura.
Pe urma, daca tot ai vinovatii in legatura cu situatia asta, ai putea sa-i vorbesti macar de bine, nu pot crede ca ai fost o vara intreaga impreuna cu un bou.
Astea sunt copilarii si bine ar fi sa te maturizezi putin.
Copiii intotdeauna se vor certa cine sa fie seful sau cine are cea mai frumoasa bicicleta, ca sa intelegi...asa au facut si ei, pe tine inca te afecteaza?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai nici o vina ca toti 4 au doar un neuron.si nu sunt prieteni buni te asigur eu. daca erau nu se punea problema certii sau a fetei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ala e bou ca s-a mutat, alalt e retardat si pe unu il urasti ca te pune sa-l pupi? :-s. Da e o stiatie comica laughing. Pana la urma ce vrei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum sa faci 4 baieti sogori. vezi mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează