|

Buna TPU, pe data de 8 Martie am avut un contact neprotejat, printre care a ejaculat, după 3 ore am fost repede la farmacie am luat Escapelle, de azi de dimineața am un efect advers, sângerare, nu știu ce pot sa zic pentru ca luna trecută mi-a venit pe 17, stau puțin cu frica deoarece inainte de contactul ala cu o sap in urma am mai avut alte contacte de 30 de secunde nu stiu dacă s-a întâmplat ceva nu am simțit nimic pe data de 8 am simțit. stau puțin cu teama

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Reactia adversa de aparare a organismului fata de asaltul invaziv provocat de hormoni sintetici reprezinta un proces cat se poate de normal care se poate manifesta pe parcursul a cel putin 2-3 zile prin sangerari de slaba intensitate. Insa in astfel de situatii, datorita faptului ca intreaga activitate hormonala a organismului este dereglata, absolut nimeni nu are capacitatea sa aprecieze in ce mod va evolua ciclul menstrual si mai ales in ce moment se va termina, adica in ce moment va porni viitoarea sangerare menstruala.
Dar daca se are in vedere si luam in considerare afirmatia ta ca menstruatia anterioara a inceput in data de 17.02.19 deci si ciclul menstrual care ar fi urmat sa aiba lungimea de 28 de zile fiindca doar asa ar fi urmat sa inceapa in data de 17.03.19, INSEAMNA ca actul sexual din data de 8 Martie a fost intretinut in cea de a 20-a zi a ciclului menstrual adica in perioada de INFERTILITATE ABSOLUTA a ciclului. Din cel mai elementar calcul reiese ca OVULATIA a avut loc in data de 2 sau 3 Martie si perioada fertila care s-a suprapus peste intervalul 26.02.19 - 04.03.19, s-a terminat cu cel putiun 4 sai 5 zile in urma. Rezulta in mod foarte clar, cert si sigur ca in urma sexului intretinut in data de 8 Martie chiar si daca a ajuns sperma in vagin a fost 100% IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina. Pastila Escapelle a fost folosita absolut INUTIL si in mod absolut IRESPONSABIL intr-un moment in care formarea sarcinii era 100% IMPOSIBILA. Ti-ai batut joc de organismul tau inutil si iresponsabil fiindca ti-ai dereglat ciclul menstrual pe o perioada destul de insemnata. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Am observat acum, culoarea de azi de dimineața cu acum sunt diferite azi de dimineața am avut un roz un marii deschis. și acum am o culoare închisă maronie, nu mult curs cam cât un deget, și dureri insuportabile ca la menstruație

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Era ziua mameilaughing era si normal sa faci dragoste!

| a răspuns:

Si acum serios! fara gluma! nu ai luat sida! ca daca ai luat! e naspa nasol! ca nu stiu daca mai am scapare! cu toate ca sunt metode ca sa scapi de boala asta nenorocita!

| a răspuns:

Te gândeşti şi la un control la un medic ginecolog?
Pastila de a doua zi este bună dar nu prea recomandată. Crează reacţi adverse, ca să nu mai zic că două pe an e deja prea mult.