| SimplaIntrebare a întrebat:

Pot sa incep prin a spune ca am o problema putin mai dificila. Anul trecut (2011) am avut o relatie de 1 an cu cineva, eram amandoi virgini si ca sa o spun direct sex nu am facut dar cate ceva ceva tot s-a intamplat. Anul asta am inceput o relatie cu un baiat de alta religie happy si cum ma asteptam regulile sunt putin mai stricte. Relatia e putin cam serioasa si ma astept in orice moment sa se ajunga la asa ceva dar problema mare este ca i-am spus ca sunt virgina. Stiu nu e corect dar nu pot sa dau inapoi. Avem planuri si daca i-as spune ar insemna sa pierd tot si nu as vrea deci.. credeti ca mai sunt sanse ca totusi sa il fac sa creada ca totusi mai sunt virgina? Tinand cont ca sex nu am facut si s-ar putea ca locul inca sa mai fie putin stramt? De sange nici nu ma astept pentru ca nu s-a intamplat asa ceva pana acum.

12 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Suntem in 2013 tati, anul trecut reprezinta 2012 nu 2011 straight face

| SimplaIntrebare explică (pentru unknownn):

Stiu dar m-am referit ca si cum ar fi 2012 pentru ca e de abia inceputul anului. Ceva putin ironic. Nu sunt chiar atat de inculta dar mersi ca mi-ai reamintit laughing).

| neutrino a răspuns:

Daca nu mai esti virgina, baiatul, viitorul sot, trebuie sa fie prea prost sa nu realizeze acest lucru. Acceptand totusi ideea ca el nu-si da seama, ti-ar conveni sa traiesti langa/cu un barbat asa prost?

| Oana92 a răspuns:

Deci totusi ai facut sau nu sex? ca eu nu am inteles. daca nu a introdus nimic in tine din punct de vedere anatomic inca esti virgina

| SimplaIntrebare explică (pentru Oana92):

Nu sex nu am facut. Ca sa o zic direct, a bagat-o si atat. Nu mi-a curs sange, nu nimic. Nici penetrat nu prea a fost. Doar ca mi-e teama ca s-ar putea cunoaste iar din punct de vedere psihic sunt inca virgina 100%.

| Oana92 a răspuns (pentru SimplaIntrebare):

Si daca a ``bagat-o si atat`` tot sex e... daca a bagat-o cum nu a fost penetrare?
fara suparare, dar daca din punct de vedere psihic inca esti virgina...ai o problema in a-ti asuma rezultatele faptelor tale...

| Nelamuritul a răspuns:

Ii prost daca nu is da seama.

| pisssssiyy97 a răspuns:

Pai mai exact ce ai facut cu fostul tau prieten?

| mihaella91 a răspuns:

Hmm... pei daca nu ti-a curs sangehappy si daca nu te-a penetrat adanc, nu e problemahappy chiar daca si-a bagat degetul sau daca a bagat-o putin, nu are nimic, plus ca sunt femei cu himen elastic si se rupe in timp.happy sau la nasterehappy

| SimplaIntrebare explică (pentru mihaella91):

Ah multumesc de raspuns. M-ai linistit. laughing

| Mysteriosa a răspuns:

Din ceea ce ai scris eu aş zice că încă mai eşti virgină din punct de vedere fizic. Nu prea înţeleg ce ai făcut cu fostul prieten, probabil nişte "jocuri şi prostioare mici" dar dacă nu te-a penetrat virginitatea ta este sigură. Nu la fel aş putea spune de virginitatea spirituală care a rămas măcar ciuntită. Totuşi, faptul că nu aţi mers mai departe este un lucru de apreciat la amândoi, înseamnă că v-aţi dat seama de importanţa acestui lucru pentru viaţă, în special pentru relaţiile pe care le ve-ţi avea în familie. Chiar şi dacă te-ai căsători cu primul prieten, faptul că te păstrezi virgină este foarte important. Înseamnă că te respecţi pe tine şi îl respecţi şi îl iubeşti pe cel ales să-ţi împarţi şi să te bucuri întreaga viaţă. Aşa tu vei fi persoana cea mai importantă pentru soţul tău şi el va fi la fel pentru tine.
Fii stăpână pe viaţa şi fericirea ta şi nu te lăsa influenţată de anturaj şi de ispitele lumii de azi.
Îţi doresc un an nou bun, plin cu multe împliniri, cu înţelepciune şi dragoste adevărată.

| Mysteriosa a răspuns:

Buna! Vad că s-au mai completat datele problemei de când am răspuns prima dată. Nu vreau sa te judec ci doar sa te ajut sa intelegi realist situatia in care te afli dupa cele scrise pana acum de tine. Faptul că v-ati jucat erotic face ca inocenta sufleteasca sa dispara, deci virginitatea din punct de vedere psihic nu mai exista pentru ca ti-ai dorit si mai ales imaginat actul sexual. Faptul că a fost o mică penetrare să-i spunem aşa face ca şi virginitatea anatomică să stea sub semnul intrebării.
Corect este să-i spui viitorului soţ aceste lucruri, oricum ele vor iesi la iveală mai devreme sau mai târziu. Chiar si după ani de căsătorie, fie intamplator, fie in momente de criza in relatia voastra acest lucru va avea efect. Oricum tu mereu vei sta cu aceasta teama, cu acest ceva ascuns care te va face sa nu ai initiativa, sa nu ai putere in a-ti apăra un punct de vedere, mereu vei avea teama ca ar putea apărea de undeva acea fisură, acea întâmplare prin care el să afle şi să nu te mai iubească. Într-un cuvânt, întreaga viaţă iubirea pe care ţi-o va dărui el va fi sub semnul întrebării pentru că nu e trecută prin testul adevărului: "Mă iubeşte chiar dacă?"
Dacă-i spui rişti să ai un răspuns negativ, pierderea relaţiei şi toate efectele negative ce pot decurge din acest răspuns (tu ştii cel mai bine pentru că este vorba de viaţa ta). Dar la toate aceste lucruri care la început ţi se vor părea îngrozitoare vei obţine ceva foarte bun: un răspuns clar Da sau Nu.
Acest răspuns te va face să mergi cu fruntea sus înainte. Aş putea spune că dacă vei avea curajul să-i spui vei ajunge la acelaşi nivel ca şi o virgină din punct de vedere sufletesc.
Nu te speria daca va fi răspunsul nu. Este posibil ca după o ceartă îngrozitoare, după o despărţire să vezi că vine la tine şi-ţi cere să fiţi împreună. Atunci vei avea de fapt un răspuns de om matur, care-şi asumă împreună cu cea iubită vina ei pentru că vrea să fie împreună cu ea, vrea să ducă şi el această povară împreună. Ar fi ceva minunat. Depinde de el.
Foarte important este ca în toate discuţiile să îţi asumi responsabilitatea faptelor, să le recunoşti dar să o faci şi cu demnitate, cu remuşcare dar cu demnitate. În nici un caz să nu te umileşti. Atunci sigur îl vei cuceri, chiar dacă cu efect întârziat, după câteva zile de gândire.
Dacă nu-i spui înseamnă că de fapt nu-l iubeşti şi nu-l respecţi, că nu ai încredere în iubirea lui.
In mintea ta şi în discuţia pe care o ve-ţi purta trebuie să recunoşti vina de a-l fi minţit, lucru care este poate cel mai grav într-o relaţie pentru că încrederea stă la baza ei, acest lucru îl face pe un băiat să iubească şi să aibă o relaţie serioasă cu o fată, faptul că are încredere în ea, chiar dacă altele sunt poate cu mult mai frumoase, mai inteligente, mai atrăgătoare, etc., dar numai cea pe care o iubeşte ştie multe lucruri despre viaţa lui, despre simţămintele lui, etc. Şi pentru acest lucru ea este unică pentru el. La fel este şi pentru o fată care iubeşte un băiat.
Tocmai pentru că încrederea trebuie să stea la baza unei relaţii solide ce trebuie să reziste toată viaţa este important să puneţi la temelie încrederea. De aceea va trebui să-i spui că-ţi pare rău că l-ai minţit dar în acelaşi timp să-i spui tot adevărul aşa cum l-ai descris aici, dacă acesta este el, adică faptul că v-aţi jucat, că aţi vrut să rămâneţi virgini, că nu ai siguranţa dacă mai eşti, că acum ţi-ai pus această problemă şi că te-ai gândit că sunt şanse foarte mari să nu mai fii, deşi, tu aşa te considerai şi mai ales pentru că aşa ai vrea să fii ca să-l faci pe el fericit. Să nu te grăbeşti când spui aceste lucruri. Este foarte important să înţeleagă clar ceea ce îi spui, să aibă timp de gândire şi de înţelegere nu numai cu mintea, ci şi cu sufletul...
Spune-i că-l iubeşti, că tocmai pentru că-l iubeşti îi spui aceste lucruri, pentru că-l respecţi foarte mult şi nu vrei ca apoi să sufere o dezamăgire şi să nu mai aibă încredere în tine. Poate ar fi bine să începi cu acest lucru şi să şi termini cu acest lucru. Spune-i că îi dai dreptate să nu te mai iubescă, să renunţe la tot. Este foarte important să-i dai această libertate, în nici un caz să nu-l implori să fiţi împreună.
Voi doi veţi avea de fapt o şansă nemaipomenită de a vă căli relaţia dacă ea este adevărată, bazată pe iubire sinceră. Dacă nu are la bază iubirea adevărată aşa vă puteţi da seama foarte bine cum staţi. Mai bine să se termine acum, fără prea multe implicaţii decât mai târziu când voi doi vă veţi implica foarte mult cu tot ce este al vostru, implicit cu familiile din care proveniti, va fi ca o ţesătură de păianjen pe care apoi va trebui să o deznodaţi şi fiecare nod să vă dea suferinţă. Mai bine acum.
Nu ştiu de ce, dar eu cred că în final totul va fi bine. Vei trece printr-o perioadă amară şi scurtă acum dar cu atât mai dulce va fi mierea după aceea când lucrurile se vor rezolva.
Mai rău va fi dacă după mierea pe care o vei gusta cu frică şi pentru scurt timp va veni gustul amar pentru o perioadă foarte lungă din viaţă. Aşa se va întâmpla dacă nu îi vei spune.
Îţi doresc înţelepciune, putere, curaj şi reuşită deplină. Dragostea va învinge.