| CosminaAndra2002 a întrebat:

sunt Cosmina, am 16 ani si am mai pus o intrebare acum ceva timp in legatura cu un avort, cei care sunt curiosi pot sa citeasca cealalta intrebare
Am vorbit cu mama despre asta, si mi-a spus ca trebuie sa pastrez copilul, ca nu e moral sa fac un avort asa ca n-am facut si acum sunt gravida in aproape 8 luni
Problema e ca baiatul acela cu care am facut copilul le-a spus parintilor lui, chiar daca s-a despartit de mine de atunci si parintii lui au venit la mama, au spus ca o sa plateasca ei avortul, pentru ca nu vor ca copilul lor sa aiba un copil, si au spus ca nu vor sa cunoasca copilul, si ca baiautl lor nu va avea nici o treaba cu mine
Cum sa-l fac sa-i pese de mine si de copil?
Pot lua pensie alimentara cand isi gaseste un loc de munca?
Si mai important, cat de intense sunt durerile nasterii? Am foarte des dureri si acum, si uneori vomit.

82 răspunsuri:
| ancaval a răspuns (pentru Maia55):

Păi asta ești TU pentru mine și mulți alții, UN NIMENI! Vrei să te mint?

Ești importantă la tine acasă, poate. Și eu NU am de gând să te răsfăț. Primești răspunsurile pe care le meriți, poate așa revii la realitate.

| Maia55 a răspuns (pentru TheGentleman):

Ideea era ca avortul este ok și punct.

| Maia55 a răspuns (pentru ancaval):

Nuuu. Tu ar trebui sa revii la realitate. Astea e realitatatea. Este ok sa avorteze dacă nu vrei un copil. Trezește te tu la realitate!

| TheGentleman a răspuns (pentru Maia55):

Ok. De ce nu faci tu avort? Pune mâna pe chiruetă și dă-i înainte. Ah da, tu de fapt nu ești în stare nici să tai o găină și să faci o supă.

1. Uiți repede.

2. Ai jignit minorele care ALEG să nască, ai jignit curajul lor. (Să îți fie rușine).

3. Ai descurajat mamele minore în legătură cu viitorul lor. (Și pentru asta NU te iert).

4. NU ești capabilă să accepți și să respecți alegerea lor. ( Dovada ipocriziei și încăpățânării).

5. Respectă și NU acuza o minoră care VREA să nască. E ALEGEREA EI și NU a ta! Ai înțeles? ALEGEREA EI! Repet: Ai înțeles? Să îți intre bine în cap.

6. Știi cum este? "dar degeaba fată tu ai chip de zână, dacă n-ai inima bună". Termină cu răutățile. Nu-ți stă bine.

| ancaval a răspuns (pentru TheGentleman):

Foarte corect și la țintă i-ai spus-o. I-ai dat așa ca la carte.

Nu jignesc pe nimeni. Este o diferență între a face un copil pentru ca asa își dorești și a face un copil dintr o greșeală iar apoi sa fii obligata de părinți sa îl păstrezi.

| Maia55 a răspuns (pentru TheGentleman):

Dacă as fi fost în locul ei as fi făcut.

Eu am fost realista. Tu ai un copil? Știi cât de greu este sa crești unul? În cazul în care nu ești de bani gata sa îți întrebi mama cât de greu i-a fost, ca sunt sigura ca nu i-a fost deloc ușor. În situația în care este România, sa ai un copil de la o vârstă asa fragedă nu este deloc ușor. E ușor sa tragem concluzii, dar ea nici nu știe ce o așteaptă. Iar voi efectiv încurajați alte minore sa facă sex neprotejat ca nu se întâmplă nimic dacă nasc. Rușine sa îți fie ție.

Unde am scris EU că minorele trebuie să facă sex neprotejat? Unde scrie așa ceva? NU inventa povești.

Repet: Să îți fie rușine! Rușine!

Pe o scară de la 1 la 10, spune-mi cât ești de nervoasă și cât de mult mă urăști? (pentru că NU vreau să fiu de acord cu tine)

Cât să fie oare? Aproape de 10? laughing

| RAY a răspuns:

Am sa raspund doar la intrebari atat, ce faci tu cu viata ta e treaba ta

Cum sa-l fac sa-i pese de mine si de copil?
studile indica faptul ca dupa nastere tati se ataseaza mai mult de catre copil,dar asta nu e ceva sigur, nu il poti obliga sa se ataseze fata de tine, fiind la pubertate e imatur, a facut sex cu tine, neprotejat

Pot lua pensie alimentara cand isi gaseste un loc de munca?
desigur, dupa testul adn
Si mai important, cat de intense sunt durerile nasterii?
in timpul nasteri unele femei simt placere ceea ce acopera durerea, unele au facut si 9 copii si nu se plang

| anotherwoman a răspuns (pentru Maia55):

In asentiment cu tine. Trebuia sa avorteze, ce atata tam tam?! E copil, si-a distrus viata pentru urmatorii 20 ani. Noi tinerii muncim si ne chinuim cateodata cu banii ca nu ne ajung, dar hei, unde mananca o gura mananca si a doua, nu?! Doamne fereste de asa ceva. Un caine pe care-l tii in apartament te costa ceva in plus( mai ales daca se imbolnaveste ), d'apoi un copil. Pe bune acum, ce crima, ce Dumnezeu? S-au gasit toti sa dezbata subiectul si sa se contrazica pe viata fetei.
Terminati cu prostiile astea, e de rahat ce i se intampla, de frica ca n-a avut curaj sa-i spuna mamei, si acum sariti toti pe ea ca e un pacat, ca ce bine a facut, altii contrazic. Numai ganditi-va ce este in mintea acum, nici nu stie incotro s-o ia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme1997):

De unde stii asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Maia55):

Daca fatul are aproape 8 luni atunci are constiinta si este destul de dezvoltat deci este crima. Daca avortul se face mai devreme, de exemplu la 1-2 poate 3 luni, nu cred ca este vreo problema d.p.d.v moral.Acum stiu ca ii este foarte greu unei fete de 16 ani sa aiba grija de un copil si lucrul asta ii va face viata grea si ei si copilului dar este o problema mai complexa daca sarcina este asa avansata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TheGentleman):

Ar merge o educatie sexuala

| Justme1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din întrebările ei anterioare

Am gresit, ma gandem la alta intrebare la care am raspuns. La ce te referi?

anonim_4396

Ai spus ca esti un copil nedorit si ca viata parintilor tai ar fi mai buna fara tine.De unde ai tras concluzia asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Sigur placere o sa simta cand naste laughing. Unde ai citit tu informatia asta?

| Maia55 a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident ca la 8 luni nu se mai poate face avort. Acum asta este, e deja prea târziu. Doar ca e păcat ca mama ei nu a luat o decizie în favoarea ei. Sper ca nu s-a înțeles ca trebuie sa facă avort acum pentru ca acum nu se mai poate, am zis ca trebuia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anotherwoman):

Crima e daca fatul este destul de dezvoltat incat poate trai in afara uterului.

Daca nu ar fi avut copil s-ar fi despartit demult si poate ar fi gasit pe altcineva cu care sa fie fericiti.

anonim_4396

Ti-au spus ei tie asta?

anonim_4396

Nu stiu cat de autentica e povestea asta cu,, nasterea orgasmica'' pentru ca nu e postata pe un site de specialitate. Oricum, ei precizeaza ca apare la un numar mic de femei(asta daca exista).
Eu n-am auzit in viata mea de acest fenomen.

anonim_4396

M-am uitat si pe link-ul asta.Ok poate au avut ele orgasm in timpul nasterii, dar nu precizeaza ca nu au simtit durere.
,, When Elena Skoko gave birth to her daughter three years ago, she felt pain. But she also felt something else: waves of pleasure so ecstatic they compared to an orgasm".
Nu precizeaza frecventa dar nici nu cred ca acele femei au avut orgasm incontinuu si au fost super fericite, ar fi imposibil.
Si in plus, in acel articol scria ca un studiu(pe care nu l-am putut gasi) arata ca doar 0.3% din nu stiu cate femei au avut orgasm.
Oricum nu iau drept informatie stiintifica women's health.
Avand in vedere credibilitatea si detaliile acelor articole, va avea acea fata o nastere plina de placere? probabil ca nu.
Incearca sa ai o gandire mai critica si sa ai grija de unde iti iei informatiile.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce trebuie mereu sa duceti totul la extreme,generalizari, observ asta foarte des,desigur ca nu toate,nu exista generalizari, unele femei, eu nu am afirmat ca stiu si ca e o posibilitate in orice caz nu e chiar atat de groaza, daca ar fi femei cu 8, 9 copii nu ar exista, durerea vine inlocuita de placere

anonim_4396

Daca ar fi femei cu 8, 9 copii nu ar exista ce?