Ok. De ce nu faci tu avort? Pune mâna pe chiruetă și dă-i înainte. Ah da, tu de fapt nu ești în stare nici să tai o găină și să faci o supă.
1. Uiți repede.
2. Ai jignit minorele care ALEG să nască, ai jignit curajul lor. (Să îți fie rușine).
3. Ai descurajat mamele minore în legătură cu viitorul lor. (Și pentru asta NU te iert).
4. NU ești capabilă să accepți și să respecți alegerea lor. ( Dovada ipocriziei și încăpățânării).
5. Respectă și NU acuza o minoră care VREA să nască. E ALEGEREA EI și NU a ta! Ai înțeles? ALEGEREA EI! Repet: Ai înțeles? Să îți intre bine în cap.
6. Știi cum este? "dar degeaba fată tu ai chip de zână, dacă n-ai inima bună". Termină cu răutățile. Nu-ți stă bine.
Foarte corect și la țintă i-ai spus-o. I-ai dat așa ca la carte.
Eu am fost realista. Tu ai un copil? Știi cât de greu este sa crești unul? În cazul în care nu ești de bani gata sa îți întrebi mama cât de greu i-a fost, ca sunt sigura ca nu i-a fost deloc ușor. În situația în care este România, sa ai un copil de la o vârstă asa fragedă nu este deloc ușor. E ușor sa tragem concluzii, dar ea nici nu știe ce o așteaptă. Iar voi efectiv încurajați alte minore sa facă sex neprotejat ca nu se întâmplă nimic dacă nasc. Rușine sa îți fie ție.
Am sa raspund doar la intrebari atat, ce faci tu cu viata ta e treaba ta
Cum sa-l fac sa-i pese de mine si de copil?
studile indica faptul ca dupa nastere tati se ataseaza mai mult de catre copil,dar asta nu e ceva sigur, nu il poti obliga sa se ataseze fata de tine, fiind la pubertate e imatur, a facut sex cu tine, neprotejat
Pot lua pensie alimentara cand isi gaseste un loc de munca?
desigur, dupa testul adn
Si mai important, cat de intense sunt durerile nasterii?
in timpul nasteri unele femei simt placere ceea ce acopera durerea, unele au facut si 9 copii si nu se plang
In asentiment cu tine. Trebuia sa avorteze, ce atata tam tam?! E copil, si-a distrus viata pentru urmatorii 20 ani. Noi tinerii muncim si ne chinuim cateodata cu banii ca nu ne ajung, dar hei, unde mananca o gura mananca si a doua, nu?! Doamne fereste de asa ceva. Un caine pe care-l tii in apartament te costa ceva in plus( mai ales daca se imbolnaveste ), d'apoi un copil. Pe bune acum, ce crima, ce Dumnezeu? S-au gasit toti sa dezbata subiectul si sa se contrazica pe viata fetei.
Terminati cu prostiile astea, e de rahat ce i se intampla, de frica ca n-a avut curaj sa-i spuna mamei, si acum sariti toti pe ea ca e un pacat, ca ce bine a facut, altii contrazic. Numai ganditi-va ce este in mintea acum, nici nu stie incotro s-o ia...
Daca fatul are aproape 8 luni atunci are constiinta si este destul de dezvoltat deci este crima. Daca avortul se face mai devreme, de exemplu la 1-2 poate 3 luni, nu cred ca este vreo problema d.p.d.v moral.Acum stiu ca ii este foarte greu unei fete de 16 ani sa aiba grija de un copil si lucrul asta ii va face viata grea si ei si copilului dar este o problema mai complexa daca sarcina este asa avansata.
Am gresit, ma gandem la alta intrebare la care am raspuns. La ce te referi?
Ai spus ca esti un copil nedorit si ca viata parintilor tai ar fi mai buna fara tine.De unde ai tras concluzia asta?
Sigur placere o sa simta cand naste
. Unde ai citit tu informatia asta?
Evident ca la 8 luni nu se mai poate face avort. Acum asta este, e deja prea târziu. Doar ca e păcat ca mama ei nu a luat o decizie în favoarea ei. Sper ca nu s-a înțeles ca trebuie sa facă avort acum pentru ca acum nu se mai poate, am zis ca trebuia.
Crima e daca fatul este destul de dezvoltat incat poate trai in afara uterului.
Https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a27534497/orgasmic-birth/
Daca nu ar fi avut copil s-ar fi despartit demult si poate ar fi gasit pe altcineva cu care sa fie fericiti.
Nu stiu cat de autentica e povestea asta cu,, nasterea orgasmica'' pentru ca nu e postata pe un site de specialitate. Oricum, ei precizeaza ca apare la un numar mic de femei(asta daca exista).
Eu n-am auzit in viata mea de acest fenomen.
M-am uitat si pe link-ul asta.Ok poate au avut ele orgasm in timpul nasterii, dar nu precizeaza ca nu au simtit durere.
,, When Elena Skoko gave birth to her daughter three years ago, she felt pain. But she also felt something else: waves of pleasure so ecstatic they compared to an orgasm".
Nu precizeaza frecventa dar nici nu cred ca acele femei au avut orgasm incontinuu si au fost super fericite, ar fi imposibil.
Si in plus, in acel articol scria ca un studiu(pe care nu l-am putut gasi) arata ca doar 0.3% din nu stiu cate femei au avut orgasm.
Oricum nu iau drept informatie stiintifica women's health.
Avand in vedere credibilitatea si detaliile acelor articole, va avea acea fata o nastere plina de placere? probabil ca nu.
Incearca sa ai o gandire mai critica si sa ai grija de unde iti iei informatiile.
De ce trebuie mereu sa duceti totul la extreme,generalizari, observ asta foarte des,desigur ca nu toate,nu exista generalizari, unele femei, eu nu am afirmat ca stiu si ca e o posibilitate in orice caz nu e chiar atat de groaza, daca ar fi femei cu 8, 9 copii nu ar exista, durerea vine inlocuita de placere
anonim_4396 întreabă: