| CosminaAndra2002 a întrebat:

sunt Cosmina, am 16 ani si am mai pus o intrebare acum ceva timp in legatura cu un avort, cei care sunt curiosi pot sa citeasca cealalta intrebare
Am vorbit cu mama despre asta, si mi-a spus ca trebuie sa pastrez copilul, ca nu e moral sa fac un avort asa ca n-am facut si acum sunt gravida in aproape 8 luni
Problema e ca baiatul acela cu care am facut copilul le-a spus parintilor lui, chiar daca s-a despartit de mine de atunci si parintii lui au venit la mama, au spus ca o sa plateasca ei avortul, pentru ca nu vor ca copilul lor sa aiba un copil, si au spus ca nu vor sa cunoasca copilul, si ca baiautl lor nu va avea nici o treaba cu mine
Cum sa-l fac sa-i pese de mine si de copil?
Pot lua pensie alimentara cand isi gaseste un loc de munca?
Si mai important, cat de intense sunt durerile nasterii? Am foarte des dureri si acum, si uneori vomit.

82 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Durerea aia imensa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Doua dintre dintre motivele pentru care femeile simt durere in timp ce nasc sunt contractiile muschilor uterului si presiunea de pe cervix, care se produc si la primul copil, si la al 8-lea sau al 9-lea.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu vorbeam de factori psihologici, prin hipnoza se poate extrage si o masea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu ai zis de factori psihologici.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru dani420):

Care e diferență intre a ucide un copil in pântece si ceea ce a făcut călâul de Caracal?
Eu zic ca niciuna.Ba e mai grav atunci când chiar mama își ucide propriul copil.
Poate continua școală, o sa primească si o indemnizație doi ani de zile pentru creșterea copilului care e destul de mare fata de salariul minim pe economie, iar părinții ei o sa o ajute deoarece bunicilor le sunt mai dragi nepoții decât proprii copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme1997):

Care e situatia cu parintii tai? Crezi ca ai nevoie de ajutor?

| Justme1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu. Am 22 de ani si locuiesc cu tata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

N-am vazut cand a scris dani420 ca e ok sa omori un fat de 8 luni.
Daca ar trebui sa alegi dintre un fat de 8 luni si o adolescenta de 15 ani, pe cine ai salva? Pe fatul care nici nu e nascut si care are sansa sa moara la nastere? Sau pe un om aproape complet dezvoltat, care are o capacitate mai mare de a experimenta viata si care si-a format relatii interumane?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Justme1997):

Si ce probleme ai?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai liniștit(a).O sa fie ok pentru amândoi. La mine in localitate a născut una la 14 ani, cu cezariana.Și-a continuat studiile si in aceasta vara a terminat profesională, iar copilul are 5 ani. Datorita faptului ca și-a continuat studiile, i s-a prelungit perioada in care a primit indemnizatia de creștere a copilului dar nu stiu cu cați ani.In urma cu doi ani mi-a zis ca are de gând sa facă si liceul la seral.Se poate!

| girada79 a răspuns (pentru GouDidodino):

A luat decizia ce mai bună, să nu o facă criminală.

| girada79 a răspuns (pentru ancaval):

Poate părerea ta e egal cu 0. De asta ce spui? Fiecare om are dreptul la demnitate.

Mă plec în fața ta pentru răspunsul oferit.

| ancaval a răspuns (pentru girada79):

Părerea mea e egal cu zero, poate pentru tine, DOAR că TU, și zic sincer, NU ești importantă pentru mine și NU aveai de ce să te bagi în seamă cu mine. Chiar ești în plus.

Fata care a pus întrebarea NU a comentat nimic în legătură cu ce am scris eu. Părerea ei contează, a ta NU. Ai înțeles? DA sau NU?

Lasă, NU te pleca tu în fața mea! S-ar putea să rămâi așa...în poziția plecată și eu NU am de gând să te ridic. Am să te las acolo.

| girada79 a răspuns (pentru anotherwoman):

Nu mai lovi un om cu probleme. A postat pentru un ajutor moral și tu o lovești. Acest îngeraș nu o să crească din podul tău.

N-am fost atent că, oscilezi în idei.

NU înțelegi că NU ești important pentru mine? Chiar NU vrei/poți înțelege că NU ești important pentru mine? Vrei să te umilesc? Ai probleme, crede-mă.

Sunt imun la umilințe. Am contul meu parolat și scriu ce vreau.

1. Tu scrii și insiști doar din încăpățânare.

2. NU ești capabil să înțelegi sau să îți dai seama că un om NU are nevoie de ideile/observațile tale prostești.

3. Cred că fata care a pus întrebarea NU e curioasă și nici NU are nevoie ca noi să discutăm, fără sens, la întrebarea ei și nici NU e curioasă de "dreptul" tău de a scrie ce vrei. La tine acasă ai drepturi, aici îți mai trebuie și bun simț.

4. Am încheiat orice "subiect" cu tine. (! Am zis "subiect" ca să fiu politicoasă)

| girada79 a răspuns (pentru dani420):

Dar în urma avortul avea consecințe grave de care nu poate scăpa toată viața?

| dani420 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am zis neapărat ca "ii ok" sa omori copilul din pântece, etc. Ii ok sa fii in stare sa iei o decizie care stii ca îți va schimba complet viața. In cazul de față, da, logic ca era ok "sa l omoare". Pentru ca eu ma gândesc la viața EI, nu la viața unui copil nenăscut. Pentru ca acel copil nenăscut poate sa fie făcut si la 25 de ani, când ai unde sta, când ai din ce sa te întreții, când ai o relație stabila. Nu la vârsta adolescenței, atunci cand ii ceri mamei 5 lei de un suc. Sau nu ii mai ceri, ca îți da ea direct. Ce copil vrei sa crești, când fe fapt tu ești un copil? Asta nu inteleg retardatii ăștia de pe aici. Ma jur, plin de copii copaci, fără gândire proprie. Au fost îndoctrinati cu un ****, si chiar dacă ei nu ar face un copil la vârsta de 15 ani, pe alții ii încurajează laughing) i as bate pe toți ăia până s ar apuca de făcut copii in fata mea. No stai si crește un copil in perioada când gându zboară doar la distracții, piz de, alcool, etc. Dar pe alții ii încurajează. "Foarte bine, ca era păcat dacă făceai avort" laughing