| Aron7474 a întrebat:

Buna TPU! Sunt nou aici.
Am 27 de ani și nu am fost niciodată cu o fata, nici măcar nu am vorbit cu una, problema e ca sunt foarte timid și nu ies nicăieri decât la munca și înapoi acasă..credeți ca de acum as mai putea sa îmi găsesc pe cineva?
De un timp m-a prins o tristețe profunda, mai ales când vad pe Facebook pe toți foștii mei colegi de generala și liceu căsătoriți.
Sunt atât de timid ca dacă ar veni o fata la mine eu n-as putea scoate nici măcar un cuvânt,nu îmi pot controla deloc emoțiile
Sunt foarte singuratic de fel,locuiesc singur și nici nu am prieteni, nu ma cauta nimeni, de abia primesc un apel o data pe luna de la mama
Ce as putea sa fac?
Dau funda!

180 răspunsuri:
| MorcovMajestic a răspuns (pentru Drimmero):

In continuare, alte replici misogine...
Ma bucura ca insisti asa mult sa te faci de rahat, imi usurezi mie munca rolling on the floor
Daca as fi avut o relatie nasoala cu tatal meu, cum ar fi asta vina mea de ''femeie'' si nu a tatalui meu? rolling on the floor

Tu de ce esti asa speriat de relatii si de responabilitati? Ai dormit cu mama in pat pana la 20 de ani? rolling on the floor

| Drimmero a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Esti mai rau decat aia din blm, aia macar se activeaza doar la cuvantul negru, tu faci din rahat bici orice replica si o misoginizezi, fa-ti un control la cap, madame.
Doar am intrebat daca ai avut o relatie nasoala in ideea de a afla daca traumele isi au radacina de acolo/

Omul meu tu nu intelegi misoginismul ca fenomen, tu crezi ca misoginismul e scarbica de femei rolling on the floor shaming-ul asta pe daddy issues e exact comportamentul cel mai pregnant al incelilor, cea mai comuna si penibila replica.
Nu poti sa-i dai shaming unei persoane pentru o problema pe care NU a cauzat-o ea rolling on the floor in care a fost o victima
Daca a fost
Urla incultura in tine
TU nu stii sa te opresti?
Ai kink? Iti place sa fii umilit? rolling on the floor

Nu-s speriat deloc, doar nu ma grabesc ca boul inainte, o hartie data de ofiterul starii civile nu imi va da un upgrade la sentimente, relatia va fi aceeasi, doar ca e sub contract

Sa inteleg ca tatal tau e cauza...imi pare rau daca a fost o persoana nasoala cu tine...a fost unul din 4 miliarde de barbati, gasesti tu tipul ala potrivit pentru tine.

''Doar am intrebat daca ai avut o relatie nasoala in ideea de a afla daca traumele isi au radacina de acolo/''

Ce ma amuza eschivele tale rolling on the floor om de jeleu ce esti
Pana si Morbid e mai asumat decat tine rolling on the floor
Am mai zis, ca sa iti mearga tentativele de manipulare trebuie sa fii si putin destept rolling on the floor

In loc sa dai replici atat de penibile
Incearca macar sa mimezi ca esti destept
Si sa taci rolling on the floor))))))
Ca imi provoci mila

S-a enervat grasa, usor sa nu dai colesterolul peste cap.

| MorcovMajestic a răspuns:

Au gasit sensul vietii cu puta in mana pe TPU rolling on the floor
are 30 000 raspunsuri aici si inca cateva mii pe digi si el da sfaturi in dragoste mai bine ne-ar da sfaturi despre cum sa stam mai confortabil pe scaun ca eu dupa o ora de stat aici am intepenit, nu stiu cum reuseste rolling on the floor

Mananci doar icre si mc si vorbesti de colesterol
Chiar vrei sa fii penibil la infinit? rolling on the floor

Am o greutate normala, imi permitm sa mananc ce vreau, tu daca mananci o ciocolata trebuie sa faci canionul 7 scari saptamanal sa arzi caloriile.

Cum sa ai o greutate normala cand ai spus undeva ca barbatul nu e barbat daca nu are burta penibilul secolului ce poti sa fii rolling on the floor)))))))
canionul 7 scari rolling on the floor ai fost in excursie cu gradinita

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Acum aflu ca esti fata, spune-i te rog astuia roaga-l sa se opreasca, fa intr-un fel happy

Trebuie sa aiba burta, nu stiai? Ok, asta e o gluma, asta ca sa evit viitoarele paranteze pe care le pui

Dezvirgineaza-l si pe looney tunes ala ca se da pe langa tine

Razi aiurea, e mai rational ala decat tine rolling on the floor))

Looney tunes si morcovul : ) ) ) cum s-a nimerit. N-am cum sa nu rad de specimenele ca voi...

Drimmero si manuela.

Paula, ceva original ai si tu sau doar papagalisme de 2 bani?

Ai aceleasi replici de cand te stiu rolling on the floor
Mai dai si tu un upgrade? rolling on the floor

| MorcovMajestic a răspuns:

Nu se uita nici macar una de 120 de kg la el ca alea au nevoie de resurse, nu stau cu someri care le fura slanina cand dorm rolling on the floor

Tu nici macar nu ai replici.

Intrebarea e...ma uit la asa ceva, la una de 120 de kg, singuratatea chiar nu suna ceva rau in cazul asta decat sa iei pe una cu 3 cifre la greutate.

| LonelyGuy07 a răspuns (pentru Aron7474):

Mah prietenash-ul meu scump si drag, ca sa mergi la sala de forta de pilda sa arati mai bine se face din TIMP, ca sa mergi la un inot se face din TIMP, ca sa te apuci de un fotbal, un sport tenis se face din TIMP, or fi bune incurajarile jegosului ala care m-a jignit in ultimul hal, dar pentru tine baietash au expirat de mult, ai aproape 30 de ani, nu 18, 20 sau 22! gata la 27 depresiv si trist ma apuc de sala si de sport sa vezi ce incredere capat in mine intr-un an sunt FRESH esti nebunlaughing) TOATE SE FAC LA TIMPUL LOR, nu te-ai apucat cand trebuie acum culegi roadele

| anonimuIl a răspuns:

La 27 de ani și virgin tu nici măcar nu știi ce să faci cu o femeie dezbrăcată în fața ta.

| AnonimulFornicator a răspuns:

Perfect, altul!

| Violleta2022 a răspuns:

Voiam sa-ti raspund, cand am vazut ce raspuns ti-ai placut si-ai premiat, mi-am schimbat parerea despre tine... si te mai miri de ce esti singur la 27 de ani sad

Daca tu cacarezele alea de le repeti de 5 ani pe aici le numesti replici rolling on the floor))))
Ar trebui sa te intorci in clasa a 4-a sa inveti de la copii ca sunt mai creativi decat tine

Esti plictisitoare rau, vino cu ceva original. Tu daca e sa trollezi o faci involuntar, ca voluntar...