| cris10flori a întrebat:

Buna va impor raspundeti-mi chiar am nevoie de raspunsuri Am vorbit cu un nici nu stiu cum sa il numesc pentru ca il urasc din tot sufletul deci cu un jegos, bun ne-am despartit.Am intalnit un baiat pfoai va jur minunat ma facea sa imi dau seama pentru ce traiesc ne intelegeam perfect ma simteam cea mai norocoasa ca il am pe el il iubesc pfoai enorm el se numeste ALEX ne mai certam noi dar ne certam din prea multa iubire insa aseara baiatul cu care am vorbit inainte sa intanit cu printul meu si a inceput sa il minta ca eu am unblat cu el cand eu vorbeam cu Alex ca ne vedeam si prostii de genu Alex la crezut si in aceasta dimineata cand m-am vazut cu puisoru meu Alex se purta ciudat eu nu stiam ca el sa intalnit cu pfoai dracu ala ma scuzati de expresie si mi-a spus ce s-a intamplat si mi-a spus ca vrea sa ne despartim am inceput sa plang am incercat sa il faca sa isi dea seama ca nu-i adevarat insa el a spus ca va pleca din localitate pana dupa sarbatori si ca vom vorbi cand vine va rog spuneti-mi ce sa fac sa nu plece il iubesc enorm eu m-am gandit sa il pun de fata pe jegosu de fostul prieten sa vad daca ar mai minti dar credeti-ma ca stiu ce ii poate capu si ar minti fara remuscari ar fi in stare sa ma loveasca doar ca sa creada Alex ca el spune adevarul va implor raspundeti-mi urgent pentru ca puisoru meu va pleca si vreau sa il opresc il iubesc va jur nu i-am gresit ce sa fac? dau 1000 de fundite numai ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| мonsтéé a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa ii pui fata in fata, e o idee buna si ar trebui sa ai niste dovezi. Dar inainte arata-i multa afectiune si fa-l sa te iubeasca iar, pentru a-l face mai repede sa te creada.Eu zic asa : daca te iubeste s-ar intoarce la tine daca nu asta e o problema. Incearca sa te indepartezi de el daca nu tine, dar nu te gandii la ce este mai rau. Succes!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iubirea inseamna incredere. daca partenerul tau te iubeste, va crede numai cuvantul tau fiindca trebuie sa stie ca nu ai putea sa-l minti niciodata nici cu o vorba. Totul se rezuma la incredere, iar intr-o relatie ea trebuie sa fie neconditionata si netarmurita. Asadar, daca Alex nu te crede pe tine, inseamna ca nu prea te iubeste.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aha... şi când stăteai cu el nu era jegos şi nesimţit, nu?
E foarte urât că scuipi acolo unde-ai pupat!
În fine, trecând peste asta, dacă fostului tău prieten i-ai vorbit în halul în care vorbeşti despre el aici, se prea poate ca lui să nu-i placă să rămână dator. (de altfel nici mie nu-mi place asta)
Cel mai sigur ai putea să-i pui faţă în faţă. Şi-acum să-ţi zic cum văd eu lucrurile:
1. Dacă aş fi fostul tău prieten aş minţi în continuare doar ca să văd cum te oftici pentru că, aşa cum eu nu vorbesc niciunei foste prietene urât, nici ei nu-i permit să-mi vorbească urât. O face? Ne supărăm rău de tot!
2. Dacă aş fi Alex (prinţul tău) şi aş fi cu tine de o lună-două, chiar trei, nu te-aş crede nici pe tine nici pe fostul tău şi v-aş lăsa pe amândoi pentru că dacă fostul tău minte, eu vreau o relaţie normală nu una în care să am eterne dispute cu un fost frustrat. Dacă tu minţi, înseamnă că te-ai luat cu mine doar "ca să uiţi de fostul". Oricum, indiferent cine-ar avea dreptate eu aş pleca.
3. Dacă aş fi Alex şi aş fi cu tine de 4-5 luni sau mai mult şi ne-ai pune faţă-n faţă, l-aş contrazice pe fostul spunându-i că ştiu eu mai bine cu cine umblu şi eventual l-aş face din vorbe să-şi mănânce limba. Pe scurt, ţi-aş acorda încrederea pe moment (depinzând, desigur şi de cum a decurs relaţia pân' atunci) dar o perioadă după acest moment m-aş purta rezervat cu tine. Adică încrederea mea în tine s-ar subţia.
Aşa că, din punctul meu de vedere, ai 1/3 şanse dacă-i pui faţă-n faţă să iasă favorabil pentru tine.
Tu decizi.
Numai bine!

| Crisu a răspuns:

Apelativele astea nu ne ajuta pe noi sa ne dam seama ca tu tii foarte mult la el. daca tii la el asa cum pretinzi, cauta-l, vorbeste-i, povesteste-i ca nu este adevarat etc. in mod normal, chestiile astea ar trebui sa iti treaca prin cap.si nu spune ca nu vrei si etc. pentru ca pentru persoana iubita, esti in stare de orice.

| moniii a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa ii sui ce simti si sa ii zic ca nu este adevarat ce a zis acel "jegos" ca el este gelos vrea numai sa va desparta si vb cu ala pe mess si tr lui sau suna-l si inregistreazawinking
fal pe acel jegos sa zica adevarul joaca pervers si uh:*:*

| emilia a răspuns:

Actioneaza, nu sta pe loc.
Suna-l si spune-i ca totul a fost o minciuna.
La urma urmei, arata-i si acest mesaj.
Daca nu te crede, nu are incredere in tine si nu te merita.
Poti chiar sa le organizezi o intilnire in care el sa afle adevarul.
Asta e prima voastra incercare si totodata vei vedea cit te iubeste si daca are incredere in tine.
Sunt sigura ca totul se va rezolva!
Numai bine *!

| ღShawtyღ a răspuns:

Draga mea cu "jegosi" dinastia am avut si eu de'afaceoh go on
daca puisorul tau te iubeste cu adevarat, te va crede pe tine si nu pe nenorocitul ala.scuzati'ma dar am trecut si eu prin asta si deja ma apuca nervii x_X stai linistita si discuta cu el.pana la urma dc nu te crede e pierderea lui.ar trebuii sa aiba incredere in tine dc va iubiti asa mult!
iti urez succes >:d

| Adre a răspuns:

In ceea ce il priveste pe fostul tau iubit, nu ai cum sa rezolvi cu el. Isi doreste sa te desparta de Alex, probabil, si daca vrea sa minta va mintii in continuare. Tu nu poti sa dovedesti in niciun fel ca esti nevinovata si el nu poate sa dovedeasca in niciun fel ca tu esti vinovata. Singurul fapt care inclina balanta in favoarea unuia sau a celuilalt este increderea pe care Alex ti-o acorda. Daca el nu are incredere in tine, asta duce implicit la faptul ca nu te iubeste atat de mult cat credeai. Daca are incredere in tine, nu ai decat sa ii explici ca esti nevinovata, sa ii amintesti ca il iubesti si ca va era foarte bine impreuna si el ar trebui sa inteleaga.

Eu sper sa se rezolve totul si tu sa te impaci cu Alex. Bafta!:*

| jaga a răspuns:

Pai in primul rand pune-l pe ala care ai fost tu sa jure pe icoana in fata ta si al lui Alex pe urma alex va vedea cat de mult il iubesti bine trebuie sa ii arati intr-un fel eu te inteleg ca am patit-o dar daca va pleca lasa-l cand se va intoarce is va da seama cat de mult il iubesti mult noroc daca crezi cati-am fost de ajutor