anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!happyVa rog ajutati-ma si pe minecryingCum pot sa-l uit pe fostul meu iubit?sadSa va povestesc; Am fost cu un tip in vara. Tineam si il iubepeam fosrte mult. El mi-a zis ca si el simte la fel cel putin asa credeam eu pana cand am aflat ca era cu alta in timp ce era si cu mine.cryingAm plans foarte mult cand am aflat.straight face... Mi-am zis ca nu vreau sa-l mai vad niciodata si ca vreau sa uit de el dar nu pot...Asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat cu care as putea sa uit de elstraight face(Cel care ma sfatueste cel ma bine primeste fundita:*)

4 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

laughingscuze ca`ti zic esti asa prostuta.la fel ca mine normal.numai noi puteam sa credem in iubirile de`o vara.am fost in situatia ta anul trecut, tineam asa mult la el. dupa 3 luni s`a dus totul a plecat baiatul la facultate si ce sa faca saracul nu putea la distanta.ma rog, asa zicea el. apoi mi-am dat seama dupa luuungi analizari ale "problemei" si sunt de intrebari "de ce de ce de ce", ca el de fapt nu o uitase pe fosta prietena o pitipoanca exact asa cum ii plac lui fetele.ce sa fac eu daca eu nu ma machez si nu`s bruneta cu ochii verzi asa cum voia el? fantastic.dar stii care`i cea mai tare faza? nu l`am uitat nici pana azi.nu pot a fost primul baiat de care m`am atasat si caruia i-am spus "te iubesc". avea niste ochi albastriiiii care ma omorau; x si un parfum ametitor.parca a fost ieri, frate.si au trecut cam vreo 350 de zile de atunci, imi e putin si se face un an de cand ne-am...despartit.scuze ca am scris atatea prostii aici dar macar pe TPU sa ma descarc si eu,ca in rest am spus la toata lumea ca "baiatul ala nu mai conteaza pentru mine, nici nu mi-a placut vreodata de el".si normal, lumea crede orice.nu ai cum sa-l uiti asa usor pana cand nu o sa-ti gasesti alt baiat pe care sa-l iubesti.dar totul va fi bine! bafta! gandeste`te ca el nu te merita, e un mincinos.

| cryss_7938 a răspuns:

Si eu am vrut sa uit un baiat mie mi-a reusit dar mai intai :
1. i-am dat ig la id
2. nu mai vb cu prieteni lui sau prieteni care imi vb numai de el (o perioada)
3.am incercat sa imi incarc timpu ca sa nu ma mai gand la el
4. cand ma gand la el imi bagam chesti in cap gen: nu ma merita chesti din astea

sper s reusesti pup ai grija de tine

| clauphotograph a răspuns:

Simplu ieshi cu prietenii distreazate fa'ti de cap si etc si uiti repede viata e lungawinking o sa dai de multi pana gasesti unu bun

| crackledHead a răspuns:

Daca el nu avenit la tine uita-l.Lui nu ii pasa de tine dac aa facut ce a facut.Sunt baiat si stiu.Cu timpul daca nu te mai gandesti la el tot timpul nu o sa itit mai pese cu cine e sau ce face.Pe scurt nu o sa mai tii la el. UITA-L!