Iubito, paraseste-l. Dar repede.
Alaturi de el vei avea o viata groaznica.
Nu te merita si nu te va merita niciodata. Ia-o de la capat, eventual in alt oras.
Vorbesc serios, nu e de glumit. Relatia va merge din rau in mai rau. In max un an te va rupe in bataie. E treaba ta cati parteneri sexuali ai avut si cine au fost acestia.
Nu un bisnitaro-cocalar trebuie sa-ti faca program.
Prietenul tau nu e altceva decat un frustrat, distrus si ratat care incearca sa te lege de el. Si daca il lasi, o va face.
A, da. Sa nu uit. Eu bag mana in foc ca te-a inselat. Si nu o data.
Trebuie sa ai o discutie clara cu el inseamna ca nu te respecta si este gelos pe fantasme, chestia de primordialitate cade, orgoliul nu isi are rostul iar daca vrea sa vada cum e cu o virgina sa-si caute. ceva e putred in Danemarca si sigur nu esti tu.Cu tot respectul pentru sentimentele tale iti spun raspicat trebuie sa isi revizuiasca atitudinea fata de tine..nu este normal si nici respectuos stai cu un om pentru ca ti-e bine asa. oricum nu poti trai in trecut care e problema/? daca nu treceai prin acea experienta nici nu ai fi fost in stare macar sa compari si sa decelzi binele de rau sau binele de foarte bine deci? pune punctul pe i oricat te-ar costa decat sa ai parte de scene tampite de gelozie pe fapte deja trecute in lumea umbrelor
Si credeam ca doar eu am o problema cu fetele care deja au avut un contact
Ah nu sunt singurul ce bine
Cat despre problema ta. Daca el e obsedat de chestia asta..nu o sa-i iasa din cap prea curand si poate niciodata, cand ai vorbit de el parca m-am vazut pe mine pentru o secunda, pentru ca si eu trec greu peste trecutul unei persoane.defapt nu trec
si e ceva gresit dar na
'eram mica si m-am lasat convinsa de vorbe frumoase.' asta ar trebui sa stie fetele care pun intrebari idioate gen' de ce zice lumea ca nu e bine sa-ti incepi viata sexuala la 14 ani?'( nu e cazul tau, sigur). Parerea mea e ca trebuie sa te iubeasca pentru ce esti, nu pentru ce ai facut sau nu in trecut. Ai grija de tine!
Daca te judeca asa nu te iubeste.
iar tu nu trebuie sa explici nimic nimanui, daca el nu te accepta asa cum esti urmatorul o va face asa ca nu e nici o tragedie.
la 19 ani de fapt nici nu ar trebui sa iei lucrurile prea in serios, daca te simti asa de vinovata la al doilea cum o sa fie la 30 ani cind o sa ajungi la iubitul numarul 10?
iar ideea ca fetele "cuminti" au un singur iubit toata viata e o prostie, crezi ca el nu si-a facut de cap in Italia?
Pff e prost e porc si nesimtit nu stie sa aprecieze o fata ...probabil se crede macho-man dar e un ratat...dai papucii ..asta nu e sfat e porunca!
Tipul are probleme, grave![]()
In primul rand tie nici nu ar trebui sa iti fi pasat de faza pe care a facut-o el atunci pentru ca ceea ce s-a intamplat, s-a intamplat si nimic nu se mai poate schimba. Ai facut niste greseli in trecut, dar sunt greselile tale, ele te-au facut fata ce esti astazi, greseli ai sa mai faci, esti on si din ele inveti sa devi o persoana mai buna si pentru asta nu te poate condamna nimeni. Spune-i la obsedatul acela sa iti dea pace iar daca el nu se impaca cu idee ca ce a fost...a fost. Sa plece si sa reguleze o scandura, mai cuminte de atat nu gaseste!
Bafta si toate cele bune!
Eu nu trec peste trecutul unei persoane
dar stii ca daca tu ii judeci pe altii si ei au dreptul sa te judece pe tine conform standardelor tale
( eu mi-am asumat asta).
Ma lasa-ma.adica daca actuala se culca cu vartu, si dupa esti cu ea vrei sa zici ca tare bine iti vine? si daca spui Da, Minti.
Stii..sunt un bun incasator
accept orice judecata cu fruntea sus.si imi aleg bine persoana/persoanele de langa mine.Cand am spus ca nu trec peste trecutul cuiva nu m-am referit exact pe o relatie ci la orice persoana care intra in viata mea si ar eun trecut mai zbuciumat care ma afecteaza sa zic. emotional
Sunt greseli pe care le faci dar nu trebuie sa traiesti in trecut si sa regreti ceea ai facut din cauza unuia care te ia la intrebari in legatura cu cine te-ai culcat. Eu cred ca nici nu trebuia sa ii zica![]()
. Sunt de acord cu tine cand vine vorba de ceva serios, cum ar fi casatoria. Da ambii parteneri trebuie sa stie despre unul despre celalalt dar asa...sincer...who gives a ***?!
Nu mai fiti asa gelosi ma
!
Dar eu am fost sincera cu el de la inceput! nu i-am ascuns asta! stia de la inceput cine sunt si ce am facut! si parerea mea ca nu merit ce imi face!
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten!
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! amfost foarte cuminte de cand sunt cu el
Ok.nu meriti sa te acuze de ceva acum si nici in trecut pentru ca nu erai a lui atunci dar daca nu poate sa treaca peste nu-l judeca..ci lasa-l in pace.Altfel..o sa-ti reproseze cand prinde ocazia.
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! nu stiu cum sa ii mai demonstrez
Si atunci cum sa procedez? da-mi un sfat te rog
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! toate astea pentru el
Fata draga esti prea tanara sa iti consumi viata in halul acesta!
Il iubesti..bine, dar pune si tu niste reguli, sunteti intr-o "relatie" nu?
El nu ie seful tau, ci Iubitul si ar trebui sa te sustina si sa iti vrea numai binele, ar trebui sa fi fericita nu oprimata!
Crede-ma ca tipul asta e tare egoist si nu ajungi bine daca nu pui ceva reguli sau sa il lasi il plata lui de amarat
Bafta![]()
Am fost sincera cu el de la inceput! stia poveste de la inceputul relatiei, si am fost cuminte cu el, i-am povestiti mereu unde ma duc si ce fac! numarul de telefon mil schimb lunar! nu bag baietii in seama, la toti le spun ca am prieten! din cauza lui cred ca niciun baiat nu o sa ma mai iubeasca
Da asa e.il inteleg! dar dupa 3 ani ar trebui sa stie ca il iubesc doar pe el, si ca a fost o greseala si ca nu gandeam, dar dragoste adevarata o simt pentru prietenul meu
Te cred si sincer imi pare rau... Nu stiu ce raspuns sa-ti dau
Ai incercat sa faci sa fie bine, ai facut MULT mai multe decat ar fi facut 99% dintre tipe. Tie iti place sa traiesti asa? Nu cred.
Acum el e tanar si inca defectele lui nu sunt asa vizibile. Dar crede-ma. Va fi de 10 000 de ori mai urat.
Niciodata sa nu faci chestii de genul pentru altcineva. Daca le faci, le faci pentru tine.
Ai spus ca trebuie sa ma aprecieze pentru ce sunt! offf viata asta
Si imi mentin parerea. Chiar trebuie sa te aprecieze pentru ce esti si pentru sinceritate. Nu l-ai mintit, stia de la inceput. Imi pare rau pentru situatie... Dar apreciez faptul ca ti-ai asumat trecutul, ceea ce nu toata lumea are puterea sa faca. Trebuie sa mergi mai departe cu fruntea sus!