Hmm, toate patim asta la un moment dat, dar ai grija sa nu te ia euforia de moment si ori sa-i tii in lesa pe toti, ori sa nu le dai vreo sansa.ca ii pierzi in ambele cazuri! Cel mai indicat e sa alegi pe cel care te-a atras de la inceput! Si ai grija ca pentru multi baieti totul se rezuma doar la flirt! Succes!
Da si nu am ales pe niciunul pentru ca nu imi placeau.Si de cel care imi place mie e indragostit de o fata care nu il place
Un incipit de telenovela
Eu in permanenta am dilema asta )
Nu aleg Pt ca in final se aleg "singuri". Adica ma prind care merita mai mult dupa ce ii studiez pe toti
Eu l'am ales pe cel mai dragut si de aceea am regretat o vreme dar nu a avut timp tocmai pentru ca mi-am dat seama ca era imatur si nu prea aveam ce sa fac cu el. dar insa celelalte sanse s'au diminuat pentru ca se suparase pe mine
ai grija ce faci.sa nu regreti mai tarziu
Vezi care ti se potriveste mai bine din toata punctele de vedere iesi pe rand cu ei la un suc si punele mai multe intrebari cu iar place sa faca sex? ce parere are despre etc...sti tu daca unu a dat mai multe raspunsuri pe care vroiai tu sa le auzi inseamna ca cu el te portivesti mai bine. nu alege doar dupa aspect ci si dupa sufletul lui ca daca nu se poate sa ai neplaceri mai incolo. (lavi)
Simplu! am ales baiatul cu bun simt, cel care stia sa se comporte etc. Nu a fost asa de greu pentru ca acel baiat imi este prieten de o jum de an:X
LoveAgain întreabă:
adrianaadri întreabă: