| Hypefox a întrebat:

Bună ziua!
Eu și partenerul meu nu reușim să ne decidem într-o situație. Anul trecut am reușit să mergem în vacanță în România, i am prezentat familia mea și el pe a lui, dar nu am apucat să îi văd chiar toți frații-surorile. În orice caz am reușit să trecem și pe la mare câteva zile, am fost la limită cu banii.

Anul acesta suntem la limită cu bani chiar, totuși rămăsese vorba să mergem în Italia pentru ca o parte din familia mea locuiește acolo și n a mai văzut-o, avem marea la 700m, adică toată vacanța chiar am putea profita de mare. Dar acum colac peste pupăză toată familia lui se reunește în România și cum ar fi, n ar putea să fie unicul care nu se duce.

Așa ca acum suntem într-o oarecum ceartă. Ar fi fost o idee să meargă o săptămână în România el singur și apoi să ne întâlnim în Italia la familia mea, dar la calcule a ieșit ca o să cheltuim extraordinar de mulți bani pe tichete de avion.

Mă supără faptul ca ar prefera sa dea o vacanță mult mai reușită în Italia (ca tot se plângea ca vrea mare și toate cele) și putem vizita atât de multe chestii cum mai ales nu stăm prea departe de Roma. Pentru a se duce în România unde cheltuie mulți mai mulți bani, eventual doar pentru zis (bună dispoziție) 2-3 zile unde o să se facă un grătar, să bea cumnații o bere și să cheme un lăutar acasă (cum se face la ei) și să se ducă toți banii doar pe asta.

Aș fi vrut să l las singur dar doar ce a scăpat de o problemă cu banii și aparatele și în România să se ducă singur e foarte posibil să îl influențeze cineva și oricât se ține el să fie cuminte, să se ducă să facă o prostie. În rest n aș avea altă treabă de "neîncredere" în el.

Cum ați gestiona?

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Familia e mai importanta decat orice! Daca nu va ajung banii sa mergeti si la ai tai si la ai lui atunci sa mearaga fiecare la familia lui si gata! Cat despre incredere, nu-l poti pazi toata viata, spune-i ca daca afli ca s-a apucat iar de pacanele il parasesti si gata. Trebuie sa invete el singur cumva sa se abtina, tu nu-l poti pazi mereu, asta nu e viata pentru nici unul din voi...

| Kiran a răspuns:

Raspunsul la situatia ta depinde de modul cum vedem fiecare rolul de barbat - femeie in relatie.
Personal, merg cu prietena in vacante si petrec mai mult timp cu familia ei pentru ca merg pe varianta clasica in care barbatul trebuie sa aiba grija de femeie si de familia ei cand situatia o cere fara sa faca haz de necaz.

Nu poti intr-o relatie sa fi tu stalpul de sustinere, dar cred ca orice ai face nu vei fi niciodata sigura ca el a terminat-o cu aparatele.
Ca raspuns, poti lasa de la tine si sa mergeti amandoi la ai lui ca anul viitor sau vacanta viitoare tu alegi unde sa mergeti, asta daca el o sa fie de acord cu asta.