| mickeye a întrebat:

Vacanță în România sau în străinătate?
Există o categorie de snobi și parveniți plini de ifose în România care își petrec vacanțele în străinătate.
Chiar eu cunosc niște snobi cu bani,care toată ziua stau prin cluburi,și în vacanțe se duc prin Barcelona, Antalya etc.
Părerea mea e că 99% dintre românii care se duc în străinătate,nici măcar nu sunt pasionați de călătorii,ci se duc doar fiindcă așa e la modă,că toți se duc și trebuie să fie în rândul lumii.
Ba chiar acești parveniți își permit să râdă pe internet de cei care nu se duc să se plimbe pe la Milano,Cannes etc.
Sunt foarte aroganți și sfidători.
Eu unul nu pot spune că nu-mi pot permite să merg în străinătate,dar nu văd de ce aș merge.
Am fost plecat din țară de câteva ori și pot spune că nicio țară nu e mai frumoasă ca România.Și de ce să cheltui câteva mii de euro ca să zic că am fost în străinătate? Mai bine mă duc undeva la noi cu bani puțini și cu banii ăia fac altceva mai util.Că banii cheltuiți pe vacanțe sunt bani aruncați pe apa sâmbetei, nu te alegi cu nimic.
Eu chiar nu-i înțeleg pe românii care țin să se ducă în străinătate cu mașina personală. Recunosc că am fost și eu o dată până la Paralia Katerini cu mașina și simțeam că înnebunesc.Era cald afară,am condus continuu aproape o zi și-o noapte ca să ajung acolo.Păi nici șoferii de TIR nu se chinuie în halul ăsta.
Păi de acum înainte,îmi voi petrece vacanțele în țară,mi-a trecut cu străinătatea.
În vacanță vreau să mă relaxez,nu să conduc ca nebunul.Și nu mă simt în largul meu să cheltui mulți bani în străinătate,fiindcă spre deosebire de cei care își petrec vacanțele în străinătate,eu am muncit pentru bani.
Oricum,majoritatea românilor pe care i-am întâlnit prin străinătate aveau mașini de fițe Q7, X5,Porsche etc.
Să recunoaștem,o vacanță în străinătate de o săptămână,cu familia, te lasă fără cel puțin 1000 de euro.Pe când în România,cu banii ăștia, mă duc de 7-8 ori în vacanță,o dată la mare, o dată în Maramureș,Bucovina,o dată în Sibiu și de multe ori, e mult mai frumos la noi în țară decât în străinătate.
Numai în Elveția, Austria am auzit că sunt peisaje care se pot compara cu ale noastre, dar din păcate, până acolo am de mers 2000 de km și am auzit că e foarte scump totul acolo.De exemplu,ca să mergi pe un drum ca Transfăgărășanul, plătești 20 sau 30 de euro.Și nu găsești cazare sub 50 de euro pe noapte, asta dacă ai noroc.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Eu zic ca e mai bine in Romania pe la castelul bran sau la tara unde am copilarit cel mai mult, dar si camionul e un fel de drumetie pentru mine pentru ca voi fi calator o viata intreaga pe drumuri la bine si la greu, cu o pana cu o avarie mecanica (doamne fereste) pe conditii de ploaie si nameti, etc. Aia e cea mai tare vacanta si experienta din viata mea.

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Exista avion. Si nu e musai sa fii snob ca sa mergi afara. Snob poti fi oriunde. Depinde de la om la om. In alta ordine de idei, si aici te costa de te ustura, depinde unde stai in tara.

| lilith666 a răspuns:

Cel mai bine in Romania? u nai fost in Turcia canada sua, norvegia, Germania Australia? omg!:O3 si eu nu sunt aroganta sau snoaba, bine? si mergi naibii cu avionul si platesti si pentru masina ca nu mergi cu taxiul( n-am mers niciodata si nu o sa merg) si ce nu-ti place la masina mea? e un amarat de BMW M3 cumparat ieri.(pentru cultura ta generala e rosu) wat the fack? 1000 de euro? ai uitat 2-3 zerouri? Auzi unde sa te cazezi? eu nu mam cazat numai cu cel putin 300 de euro pe noapte? eee in fine...