| hannne a întrebat:

Bunaaa, imi place de un baiat care e la alt liceu si nu stiu ce sa fac asa, ca va rog ajutati-ma.

1.sa aștept sa fac mai mlti urmaritori si dupa sa-i dau follow(pentru ca eu initial aveam un cont cu 1300 de urmaritori dar dupa mi l-a sters ig si acum am un cont nou cu 100 de urmaritori efectiv arata de **** si putin fake)?
2. sa-i dau follow acum si sa pun o poza draguta cu mine la story?
3. sa nu-i dau follow de pe contul meu si sa sa-l urmaresc in continuare de pe un cont fake pentru ca daca ii dau follow de pe contul meu nu o sa-mi dea back si o sa fiu foarte dezamagita iar dupa e posibil sa încep da plang ca m-am facut de ras crezand ca el imi va da back?


VREAU UN RASPUNS SINCER

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici unul dn cele 3 posibilitati postate de tine!

Asteapta ca baiatuil sa faca avansurile!
Daca te place si el, cu siguranta iti va scris sau te va cauta sa vorbiti.

| hannne explică:

Am uitat sa precizez ca el n are habar de existenta mea doar facem zile pe snap

| hannne explică (pentru Violleta2022):

Dar el nu ma stie.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cel mai bine ar fi sa socializezi cu el de pe contul tau personal. Daca nu iti da follow din prima, poti sa mai astepti si intre timp ii mai dai like-uri si/sau comentarii. Asa ii atragi atentia iar daca se simte atras de tine, o sa iti dea follow. Apoi te mai poti baga in seama cu el. Fii tu insati. Cine te place trebuie sa te placa pentru cum esti tu. Nu trebuie sa stai in spatele unui cont fake.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca vrei sa te observe, foloseste-ti contul real, ca risti sa te afunzi in minciuni si sa iasa la suprafata minciuna, pierzand sansa sa te mai placa, sau aleaga.